Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fight Songtekst: sid and nancy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fight - sid and nancy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sid and nancy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fight! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fight en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sid and nancy .

Origineel

It's happened many times before in history Boy meets girl, catastrophe Person A's no good for person B Started off with Romeo and Julie It ain't gonna happen to me It ain't gonna happen to me John and Yoko, Sid and Nancy Kurt and Courtney, you and me John and Yoko, Sid and Nancy Kurt and Courtney, you and me You and me, you and me ain't gonna be We both met when we were fifteen We both were in bands that were part of the scene You thought you could dominate Hold on, boy, it's far too late It ain't gonna happen to me It ain't gonna happen to me John and Yoko, Sid and Nancy Kurt and Courtney, you and me John and Yoko, Sid and Nancy Kurt and Courtney, you and me You and me, you and me ain't gonna be It's happened many times before in history Boy meets girl, catastrophe Person A's no good for person B Started off with Romeo and Julie It ain't gonna happen to me It ain't gonna happen to me John and Yoko, Sid and Nancy Kurt and Courtney, you and me John and Yoko, Sid and Nancy Kurt and Courtney, you and me You and me, you and me ain't gonna be You and me, you and me, you and me ain't gonna be

 

Vertaling

Het is al vele malen eerder gebeurd in de geschiedenis Jongen ontmoet meisje, catastrofe Persoon A is niet goed voor persoon B Het begon met Romeo en Julie Het zal mij niet overkomen Het zal mij niet overkomen John en Yoko, Sid en Nancy Kurt en Courtney, jij en ik John en Yoko, Sid en Nancy Kurt en Courtney, jij en ik You and me, you and me ain't gonna be We hebben elkaar allebei ontmoet toen we vijftien waren We zaten allebei in bands die deel uitmaakten van de scene Je dacht dat je kon domineren Wacht even, jongen, het is veel te laat Het gaat niet gebeuren met mij Het gaat me niet gebeuren John en Yoko, Sid en Nancy Kurt en Courtney, jij en ik John en Yoko, Sid en Nancy Kurt en Courtney, jij en ik You and me, you and me ain't gonna be Het is al vele malen eerder gebeurd in de geschiedenis Jongen ontmoet meisje, catastrofe Persoon A is niet goed voor persoon B Het begon met Romeo en Julie Het zal mij niet overkomen Het zal mij niet overkomen John en Yoko, Sid en Nancy Kurt en Courtney, jij en ik John en Yoko, Sid en Nancy Kurt en Courtney, jij en ik You and me, you and me ain't gonna be You and me, you and me, you and me ain't gonna be