Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: figure four Songtekst: new day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: figure four - new day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van figure four! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van figure four en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new day .

Origineel

I'd been locked down for years I'd been locked, locked down In a cage for years Didn't know what free meant Couldn't find the key Massed off for guilt as pitting for myself Where did that get me? It got me not too far I remember times I had Didn't know myself Or the one who set me free The one who had the key I could barely make out the face That put life in this shell I remember times I had The days without my faith All the answers that I thought were lost Brought before my eyes when I asked Answers when I ask They lift me up Answers I received And you won't let my fall Don't let me fall down

 

Vertaling

Ik zat al jaren opgesloten Ik zat opgesloten, opgesloten In een kooi voor jaren Wist niet wat vrij betekende Kon de sleutel niet vinden Afgestraft voor schuld als pitten voor mezelf Waar heeft dat me gebracht? It got me not too far Ik herinner me tijden die ik had Mezelf niet kende Of degene die me bevrijdde Degene die de sleutel had. Ik kon nauwelijks het gezicht zien Dat leven in deze schelp stopte Ik herinner me tijden die ik had De dagen zonder mijn geloof Alle antwoorden waarvan ik dacht dat ze verloren waren Bracht voor mijn ogen toen ik vroeg Antwoorden als ik vraag Ze tilden me op Antwoorden die ik heb gekregen And you won't let my fall Laat me niet vallen