Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fincabaute Songtekst: música nova

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fincabaute - música nova ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van música nova? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fincabaute! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fincabaute en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals música nova .

Origineel

Na na na na na na. Na na na na na na. Que a música diga tudo por mim. Que a música diga tudo. Que a música diga tudo por mim. Que a música diga tudo. A música vai pra você. A música me leva. Leva leva eleva. Eu vou com ela onde ela quer. Aonde ela quer eu me deixo levar. Eu vou com ela onde ela quer. Num barco a vela no meio do mar. A música brota, bate dentro. A música transporta. Toca, toca, toca. Se a vida é música. Eu toco essa agora. E o futuro é. Música nova. Música nova (o fututo é!). Música nova (o fututo é!). Música nova (yehê!). Música

 

Vertaling

Na na na na na na na. Na na na na na na na. Laat de muziek het voor me zeggen. Laat de muziek alles zeggen. Laat de muziek het voor me zeggen. Laat de muziek alles zeggen. De muziek gaat naar jou. Muziek voert me weg. Haal het weg. Ik ga met haar mee waar ze maar wil. Waar zij wil, laat ik mezelf gaan. Ik ga met haar mee waar zij wil dat ik ga. Op een zeilboot in het midden van de zee. De muziek ontspringt, slaat van binnen. De muziek vervoert. Speel, speel, speel. Als het leven muziek is. Ik speel het nu. En de toekomst is. Nieuwe muziek. Nieuwe muziek (de toekomst is!) Nieuwe muziek! De toekomst is! Nieuwe muziek. Muziek