Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fineas gage Songtekst: can you hear me now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fineas gage - can you hear me now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can you hear me now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fineas gage! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fineas gage en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can you hear me now .

Origineel

lately baby I've been thinking that your drinking isn't worth the fight you won't even last the night hate me, hate me you should hate me if you knew the things I've done you'd die just a little bit inside cuz I've been thinking you were faking all this time and I've been writing the saddest lines and nothing I could say woulde out right (we hold on to) didn't want it, didn't mean it you don't want it, I'd repeat it all the things I thought I told you stay until this record's over play me, play me, you don't blame me when all I am just isn't good enough you should never call it love cuz I've been thinking you were faking all this time and I've been writing the saddest lines and nothing I could say woulde out right (we hold on to) didn't want it, didn't mean it you don't want it, I'd repeat it all the things I thought I told you stay until this record's over you be the fall and I'll be the lift when regret plays out in the form of a riff to the beat of my heart and the feel of your hits when there's nothing to say it sounds just like this cuz we hold on to what we want to and let go of all that we need to we hold on to what we want to and let go of all that we need to

 

Vertaling

de laatste tijd schat ik heb nagedacht dat je drinken het gevecht niet waard is je zult de nacht niet eens volhouden haat me, haat me je zou me moeten haten als je de dingen wist die ik heb gedaan, zou je sterven een klein beetje binnen want ik dacht dat je al die tijd nep was en ik heb de meest trieste regels geschreven en niets wat ik kon zeggen, zou goed zijn (we houden vast aan) wilde het niet, meende het niet je wilt het niet, ik herhaal het alle dingen waarvan ik dacht dat ik ze je vertelde blijf tot dit record voorbij is speel me, speel me, je geeft mij niet de schuld terwijl alles wat ik ben gewoon niet goed genoeg is je mag het nooit liefde noemen want ik dacht dat je al die tijd nep was en ik heb de meest trieste regels geschreven en niets wat ik kon zeggen, zou goed zijn (we houden vast aan) wilde het niet, meende het niet je wilt het niet, ik herhaal het alle dingen waarvan ik dacht dat ik ze je vertelde blijf tot dit record voorbij is jij bent de val en ik zal de lift zijn als spijt zich voordoet in de vorm van een riff op het ritme van mijn hart en het gevoel van je hits als er niets te zeggen is het klinkt precies zo want we houden vast aan wat we willen en laat alles los wat we nodig hebben we houden vast aan wat we willen en laat alles los wat we nodig hebben