Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: finger eleven Songtekst: panic attack

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: finger eleven - panic attack ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van panic attack? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van finger eleven! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van finger eleven en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals panic attack .

Origineel

Thought I could fake this thing alright Thought it could somehow get me by Watching the doctors as they slide Needles into my eye Thought I could finally get around Laughable symptoms keep me down Faces I see all keep me blind And now they're redemption's mine Now that I can't exchange actions for words Now that I found these inside fears the worst Now that I know there's no place left to hide Can I become all I thought I might As the leaders who follow the path of whoever was standing round them Call to say what I'm missing and into a detail they always go Don't believe them but offer condolences under the circumstances All too often I'm missing the spirit to fit in so call me out

 

Vertaling

Ik dacht dat ik dit ding goed kon faken. Dacht dat het me op de een of andere manier zou kunnen helpen. Kijken naar de dokters als ze Naalden in mijn oog Dacht dat ik eindelijk rond kon komen Lachwekkende symptomen houden me naar beneden Gezichten die ik zie houden me blind En nu zijn ze mijn verlossing Nu dat ik geen woorden kan wisselen voor daden Nu dat ik vond dat deze binnenkant het ergste vreest Nu ik weet dat er geen plaats meer is om me te verbergen Kan ik alles worden wat ik dacht dat ik zou kunnen Als de leiders die het pad volgen van degene die om hen heen stond Roepen om te zeggen wat ik mis en in detail gaan ze altijd Geloof ze niet, maar condoleer ze met de omstandigheden. Maar al te vaak mis ik de geest om erbij te horen, dus roep me maar