Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fiona apple Songtekst: angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fiona apple - angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fiona apple! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fiona apple en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel .

Origineel

Angel come on down from heaven yesterday. Stayed with me just long enough to rescue me. And she told me a story yesterday. About the love between the moon. And the deep blue sea. Then she spread her wings high above me. And she said she gonna come back tomorrow. And I said. Fly on by, sweet angel. Fly on through the sky. Fly on, my sweet angel. Tomorrow I will be right by your side. Sure enough, this woman came home to me. Silver wings, silhouette against a child's own prize. Oh, angel, she said unto me. Today is the day for you to rise. Take my hand, take my hand. You're gonna rise. And then, she took me high over yonder. And I said. Fly on by, sweet angel. Fly on through the sky. Fly on, my sweet angel. Forever I will be right by your side. Ooh, ooh, ooh, hoo, ooh. I, uh-huh, I, uh-huh. Uh, uh, uh, uh, uh. I, I, uh, uh, uh, uh. Uh, uh, uh, uh, uh.

 

Vertaling

Een engel kwam gisteren uit de hemel naar beneden. Ze bleef net lang genoeg bij me om me te redden. En ze vertelde me gisteren een verhaal. Over de liefde tussen de maan. En de diepblauwe zee. Toen sloeg ze haar vleugels uit, hoog boven mij. En ze zei dat ze morgen terug zou komen. En ik zei. Vlieg maar door, lieve engel. Vlieg door de lucht. Vlieg door, mijn lieve engel. Morgen zal ik aan je zijde staan. En ja hoor, deze vrouw kwam bij me thuis. Zilveren vleugels, silhouet tegen de prijs van een kind. Oh, engel, zei ze tegen me. Vandaag is de dag voor jou om op te staan. Pak mijn hand, pak mijn hand. Je zult opstaan. En toen, nam ze me hoog over ginder. En ik zei. Vlieg maar door, lieve engel. Vlieg door de lucht. Vlieg door, mijn lieve engel. Voor altijd zal ik aan je zijde staan. Ooh, ooh, ooh, hoo, ooh. Ik, uh-huh, ik, uh-huh. Uh, uh, uh, uh, uh. Ik, ik, uh, uh, uh. Uh, uh, uh, uh, uh.