Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fiona apple Songtekst: i'm in the middle of a riddle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fiona apple - i'm in the middle of a riddle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm in the middle of a riddle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fiona apple! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fiona apple en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm in the middle of a riddle .

Origineel

Are you true? I wish I knew. I'm in the middle of a riddle. 'Cause I'm so in love with you. Can't you see I'm up a tree. Right in the middle of a riddle. 'Cause you won't belong to me. Though I show I love you so. I've got a feeling you're concealing. Something that I ought to know. If you love me, say that you do. I'm in the middle of a riddle over you

 

Vertaling

Ben je waar? Ik wou dat ik het wist. Ik zit midden in een raadsel. 'Omdat ik zo verliefd op je ben. Zie je niet dat ik in een boom zit. In het midden van een raadsel. Want je wil niet bij mij horen. Al laat ik zien dat ik van je hou. Ik heb het gevoel dat je iets verbergt. Iets dat ik zou moeten weten. Als je van me houdt, zeg dan dat je dat doet. Ik ben in het midden van een raadsel over jou