Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fiorello Songtekst: dolce amore mio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fiorello - dolce amore mio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dolce amore mio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fiorello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fiorello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dolce amore mio .

Origineel

dolce amore mio dolce amore mio stasera un gioco inizier questo un gioco che non ha regole chi vince siamo noi dolce amore mio dolce amore mio mi guardi e mi capisci gi dentro gli occhi tuoi la risposta c' tu vuoi me anche tu vuoi me dolce amore mio dolce amore mio non riesco ad aspettare pi e poi calda sei come il mio caff io e te soli io e te sento un brivido dolce amore mio io vengo con te resta insieme a me

 

Vertaling

mijn lieve liefde Mijn lieve liefde Vanavond zal een spel beginnen dit een spel dat Heeft geen regels De winnaar zijn wij Mijn lieve liefde Mijn lieve liefde Je kijkt naar me en begrijpt me al In je ogen zit het antwoord Je wilt mij. Je wilt mij ook. Mijn lieve liefde Mijn lieve liefde Ik kan niet langer wachten. En je bent zo warm als mijn koffie Jij en ik alleen Jij en ik Voel een rilling Mijn lieve liefde Ik ga met je mee. Blijf bij me.