Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fire flesh Songtekst: depths of hell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fire flesh - depths of hell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van depths of hell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fire flesh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fire flesh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals depths of hell .

Origineel

"Depths of Hell" Carry me into the depths of hell Where I can find fate that mocks me from an open grave Call upon the fallen angels Challenge them to a game of fate Go forth Out from the shadows Aim high just like the archer Carry me to meet my destiny Treasures lie ahead! Beyond the path you seek... All my desires are all that I have I wouldn't change a thing I'm just moving forward with the plan... Wisdom comes from pain When I'm falling down I'm cushioned by my faith When winning by an inch But losing everything It gives me reason to push through the ashes of time God, please save a seat for me... Taking ahold of this world by the neck without thinking twice My heart feels so divine! OH. Just like a river, time flows! But not as slow.... It goes so fast You can barely catch your breath in time It goes so fast, like a burning match Or a dreamless night Am I dreaming?? Am I dreaming??

 

Vertaling

"Diepten van de Hel" Draag me naar de diepten van de hel Waar ik het lot kan vinden dat me bespot vanuit een open graf Roep de gevallen engelen aan Daag ze uit tot een spel van het lot Ga heen Uit de schaduwen Mik hoog, net als de boogschutter Draag me naar mijn lot Schatten liggen voor ons! Voorbij het pad dat je zoekt... Al mijn verlangens zijn alles wat ik heb Ik zou er niets aan veranderen Ik ga gewoon verder met het plan... Wijsheid komt van pijn Als ik val, word ik gedekt door mijn geloof. Wanneer ik win met een duim maar alles verlies Het geeft me reden om door de as van de tijd te gaan God, bewaar alstublieft een plaatsje voor mij... Ik pak deze wereld bij de nek zonder twee keer na te denken Mijn hart voelt zo goddelijk! OH. Net als een rivier, stroomt de tijd! Maar niet zo traag .... Het gaat zo snel Je kunt nauwelijks op tijd op adem komen Het gaat zo snel, als een brandende lucifer Of een droomloze nacht. Ben ik aan het dromen?? Droom ik?