Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fireside Songtekst: anywhere is a resort

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fireside - anywhere is a resort ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anywhere is a resort? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fireside! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fireside en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anywhere is a resort .

Origineel

it's the way you look at me when rejection's at hand could you take me in your arms and forget the way i am? that makes me feel better when what's lost in the sand could you take me in your arms and forget the way i am? look for worse than i've accomplished just to see the failure of it all cricket sounds could make me mad but anywhere's a desert so nobody needs that loving anyhow, for what's conscience worth in a pretty mind? could you take me in your arms and forget the way i am?

 

Vertaling

Het is de manier waarop je naar me kijkt als er afwijzing op komst is. Kun je me in je armen nemen en vergeten hoe ik ben? dat me beter laat voelen wanneer wat verloren is in het zand Kun je me in je armen nemen en vergeten hoe ik ben? Zoek naar erger dan ik heb bereikt, alleen om de mislukking van alles te zien. Krekelgeluiden kunnen me gek maken, maar overal is een woestijn. dus niemand heeft die liefde toch nodig, want wat is het geweten waard in een mooie geest? Kun je me in je armen nemen en vergeten hoe ik ben?