Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: first aid kit Songtekst: i just needed a friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: first aid kit - i just needed a friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i just needed a friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van first aid kit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van first aid kit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i just needed a friend .

Origineel

[Verse 1: Klara & Johanna] So I could just sit here listening to the breeze Say we're all gonna die that curable disease So I'm ready to be taken wherever it takes me to But I'd rather just sit here waiting for you [Pre-Chorus: Klara & Johanna] So look, see here, this is all that I am Some amateur painting in a golden frame Forgive me, forgive me is all I have left I guess I just needed a friend [Chorus: Klara & Johanna] Words that once sounded sweet to my ears Hold me close, I am full of these fears Here where I stutter and shake Only a mistake [Verse 2: Klara & Johanna] Now we can play dress up, yes, I'll play the part I'll stand up and laugh at my own frightened heart Haha, haha, ain't it absurd how things can turn? It's these kinds of nights I forget the lessons I've learned [Pre-Chorus: Klara & Johanna] So look, see here, this is all that you are I tried to find out how broke down these walls I'm sorry, I'm sorry it had to be that way I guess I just needed a friend [Chorus: Klara & Johanna] Words that once sounded sweet to my ears Hold me closer, I am full of these fears Here where I stutter and shake Only a mistake [Outro: Klara & Johanna] Words that once sounded sweet to my ears Hold me close, I am full of these fears Here where I stutter and shake Only a mistake

 

Vertaling

[Verse 1: Klara & Johanna] So I could just sit here listening to the breeze Say we're all gonna die geneest ziekte sterven Dus ik ben klaar om meegenomen te worden waarheen het me ook brengt But I'd rather just sit here waiting for you [Pre-Chorus: Klara & Johanna] Dus kijk, zie hier, dit is alles wat ik ben Een amateurschilderij in een gouden lijst Vergeef me, vergeef me is alles wat ik nog heb Ik denk dat ik gewoon een vriend nodig had [Refrein: Klara & Johanna] Woorden die ooit zoet klonken in mijn oren Hou me vast, ik ben vol van deze angsten Hier waar ik stotter en tril Alleen een vergissing [Vers 2: Klara & Johanna] Nu kunnen we verkleedpartijtjes spelen, ja, ik zal de rol spelen Ik zal opstaan en lachen om mijn eigen bange hart Haha, haha, is het niet absurd hoe dingen kunnen veranderen? Het zijn dit soort nachten dat ik de lessen vergeet die ik geleerd heb [Pre-Chorus: Klara & Johanna] Dus kijk, zie hier, dit is alles wat je bent Ik probeerde uit te vinden hoe deze muren afbraken Het spijt me, het spijt me dat het zo moest gaan Ik denk dat ik gewoon een vriend nodig had [refrein: Klara & Johanna] Woorden die me ooit zoet in de oren klonken Hou me dichter vast, ik zit vol met deze angsten Hier waar ik stotter en tril Alleen een vergissing [Outro: Klara & Johanna] Woorden die ooit lief in mijn oren klonken Hou me vast, ik zit vol angsten Hier waar ik stotter en tril Alleen een vergissing