Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fischerspooner Songtekst: money can t dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fischerspooner - money can t dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van money can t dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fischerspooner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fischerspooner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals money can t dance .

Origineel

We've somehow spent too much time Staying in line With screwball attitudes on our minds We've run off the track The gang's all back We're not just donut kids It's too late for someone like me Just get on up like I know you can 'Cause currency can only do so much And it certainly can't dance, can't dance Can't dance, can't dance It's too late for someone like me Punching the clock, we somehow forgot We're not just donut kids With screwball attitudes all the time It's too late for someone like me Too late for someone like me Just get on up like I know you can 'Cause currency can only do so much And it certainly can't dance, can't dance Can't dance, can't dance It's too late for, too late for It's too late for someone like me Someone like me Sure I need you like anyone else And you're no [Incomprehensible] if you can't help yourself There are many ways to treat a patient But dancing's best at beating inflation Ain't got no arms, ain't got no legs Ain't got no eyes, ain't got no head Don't wanna be cruel Ain't got no arms, ain't got no legs Ain't got no eyes, ain't got no head There's some things I can do and I can't Just get on up like I know you can 'Cause currency can only do so much And it certainly can't dance, can't dance Can't dance, can't dance Can't dance, can't dance Can't dance, can't dance It's too late for someone like me We're not just donut kids We're not just donut kids

 

Vertaling

We hebben op een of andere manier te veel tijd doorgebracht In de rij te blijven Met een idiote houding in onze gedachten We've run off the track The gang's all back We zijn niet alleen donut kinderen Het is te laat voor iemand als ik Ga gewoon naar boven zoals ik weet dat je kan Want geld kan maar zo weinig doen En het kan zeker niet dansen, kan niet dansen Kan niet dansen, kan niet dansen Het is te laat voor iemand als ik De klok tikt door, we zijn het op de een of andere manier vergeten We zijn niet alleen donut kinderen Met een idiote houding de hele tijd Het is te laat voor iemand als ik Te laat voor iemand als ik Sta gewoon op zoals ik weet dat je kan Want geld kan maar zo weinig doen En het kan zeker niet dansen, kan niet dansen Kan niet dansen, kan niet dansen Het is te laat voor, te laat voor It's too late for someone like me Iemand als ik Tuurlijk heb ik je nodig zoals ieder ander En je bent geen [Onbegrijpelijk] als je jezelf niet kan helpen Er zijn vele manieren om een patiënt te behandelen Maar dansen is het beste in het verslaan van inflatie Ik heb geen armen, ik heb geen benen Ik heb geen ogen, ik heb geen hoofd Wil niet wreed zijn ain't got no arms, ain't got no legs Ik heb geen ogen, ik heb geen hoofd There's some things I can do and I can't Sta gewoon op zoals ik weet dat je kan Want geld kan maar zo weinig doen En het kan zeker niet dansen, kan niet dansen Kan niet dansen, kan niet dansen Kan niet dansen, kan niet dansen Can't dance, can't dance It's too late for someone like me We zijn niet alleen donut kinderen We're not just donut kids