Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fishbone Songtekst: i m a weed plant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fishbone - i m a weed plant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m a weed plant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fishbone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fishbone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m a weed plant .

Origineel

I'm a weed plant A leafy, green plant called cannabis I'm smuggled in by car or bus You can wear me for clothes, or you can smoke me up In cannabis we trust Release your endorphins with thc Two fresh leaves and humanity in unity To get you in touch with weed In touch with weed I'm a weed plant A little, stinky, smelly, skunky bud And you'll be blastin' baby like elmer fudd You may not be greenback, us currency Come along and fly high with me Release your endorphins with thc Two fresh leaves and humanity in unity To get you in touch with weed In touch with weed I'm a weed plant And when you ? ? ? ? you'll think of me It's sort of illegal but not in reality ? ? ? ? Ganja warriors take a toke of me Release your endorphins with thc Two fresh leaves and humanity in unity To get you in touch with weed In touch with weed You can roll me in some papers - yes you can You can smoke me in a blunt - yes you can Or a pipe just right - yes you can Or maybe just a can - yes you can Or you can smoke me reall legal like like in amsterdam - yes you can You can grow me in your closet - yes you can Linguini pesto shrimp alfredo mayonnaise marijuana sauce Release your endorphins with thc Two fresh leaves and humanity in unity To get you in touch with weed In touch with weed

 

Vertaling

Ik ben een wietplant Een lommerrijke, groene plant genaamd cannabis Ik word met de auto of bus binnengesmokkeld Je kunt me dragen voor kleding, of je kunt me roken In cannabis vertrouwen we Laat je endorfine vrij met thc Twee verse bladeren en de mensheid in eenheid Om je in contact te brengen met wiet In contact met wiet Ik ben een wietplant Een kleine, stinkende, stinkende, skunkachtige knop En je zult een baby zijn als elmer fudd U mag geen dollar zijn, ons betaalmiddel Kom mee en vlieg hoog met me mee Laat je endorfine vrij met thc Twee verse bladeren en de mensheid in eenheid Om je in contact te brengen met wiet In contact met wiet Ik ben een wietplant En wanneer jij? ? ? ? Je Zal Aan Me Denken Het is een beetje illegaal, maar in werkelijkheid niet ? ? ? ? Ganja-krijgers nemen een teken van mij Laat je endorfine vrij met thc Twee verse bladeren en de mensheid in eenheid Om je in contact te brengen met wiet In contact met wiet Je kunt me wat papieren sturen - ja dat kan Je kunt me in een oogwenk roken - ja dat kan Of een pijp precies goed - ja dat kan Of misschien gewoon een blikje - ja dat kan Of je kunt me heel legaal roken zoals in Amsterdam - ja dat kan Je kunt me in je kast kweken - ja dat kan Linguini pesto garnalen alfredo mayonaise marihuana saus Laat je endorfine vrij met thc Twee verse bladeren en de mensheid in eenheid Om je in contact te brengen met wiet In contact met wiet