Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fishbone Songtekst: shakey ground

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fishbone - shakey ground ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shakey ground? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fishbone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fishbone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shakey ground .

Origineel

Lady luck and a four leaf clover Won't ease this hurt I feel all over My life was one big special occasion Until your leaving damp with the situation [Chorus] Standing on shaky ground Ever since you put me down Standing on shaky ground Ever since you put me down My car got repossessed this morning Hard times I haven't seen in years Girl, you better throw me a life preserver I'm about to drown in my own tears [Chorus]

 

Vertaling

Lady luck en een klavertje vier Zal deze pijn niet verlichten, ik voel het overal Mijn leven was een grote speciale gelegenheid Totdat je vochtig weggaat met de situatie [Refrein] Staande op wankele grond Sinds je me hebt neergelegd Staande op wankele grond Sinds je me hebt neergelegd Mijn auto is vanmorgen in beslag genomen Moeilijke tijden die ik in jaren niet heb gezien Meisje, je kunt me maar beter een reddingsboei geven Ik sta op het punt te verdrinken in mijn eigen tranen [Refrein]