Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fishbone Songtekst: so many millions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fishbone - so many millions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so many millions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fishbone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fishbone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so many millions .

Origineel

I cannot get over legitimately The reality of my surroundings Do not point to the sky So why should I even try (When there's nuthin' out there to be) I cannot grow up to be the president Where only drug dealers own Mercedes Benz If you tell me otherwise It will only look like lies (When there's nothing out there for me) Your education will do me no good In my neighborhood All that I see is scrapin' and scrounging In my neighborhood If you can show me how to do good In my neighborhood Maybe I discontinue my lounging in my neighborhood So many millions feel this strong All these people can't be wrong You should surely know this was a long timeing You should know the effects were numbing You should know that yesterday You may have had a chance to stop things before they start You may have had a chance but it's too late because it's fallen apart Sex education will do me no good In my neighborhood Everybody's hoin' for something and it's understood In my neighborhood That drug education can do me no good In my neighborhood Well then maybe I'll discontinue my loungin' in my neighborhood So many millions feel this strong All these people can't be wrong You beat me, mistreat me and you beat me Rip my heart out please and then you get angry when I die

 

Vertaling

Ik kan niet legitiem overkomen De realiteit van mijn omgeving Wijs niet naar de lucht Dus waarom zou ik het zelfs proberen? (Als er niets is om te zijn) Ik kan niet opgroeien tot president Waar alleen drugsdealers Mercedes Benz bezitten Als je me anders vertelt Het ziet er alleen uit als leugens (Als er niets voor mij is) Je opleiding zal me niet helpen In mijn buurt Alles wat ik zie is scrapin 'en schreeuwen In mijn buurt Als je me kunt laten zien hoe ik goed moet doen In mijn buurt Misschien stop ik met loungen in mijn buurt Zoveel miljoenen voelen zich zo sterk Al deze mensen kunnen zich niet vergissen Je zou zeker moeten weten dat dit een lange tijd was U moet weten dat de effecten verdovend waren Dat zou je gisteren moeten weten Mogelijk hebt u de kans gehad om dingen te stoppen voordat ze beginnen Je hebt misschien een kans gehad, maar het is te laat omdat het uit elkaar is gevallen Seksuele voorlichting zal me niet helpen In mijn buurt Iedereen hoopt ergens naar en het wordt begrepen In mijn buurt Die drugsvoorlichting kan me niet helpen In mijn buurt Misschien stop ik dan met mijn slaap in mijn buurt Zoveel miljoenen voelen zich zo sterk Al deze mensen kunnen zich niet vergissen Je sloeg me, mishandelde me en je sloeg me Scheur alsjeblieft mijn hart uit en dan word je boos als ik sterf