Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fisher Songtekst: be here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fisher - be here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fisher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fisher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be here .

Origineel

I am always trying to keep my ass in line In my mind I play with all I see -sleeping with the world all the time -in my mind But Id never stray for a minute That shits not real But if I fall apart You will be here for me And if life breaks my heart You will be here for me Be here for me now You should always know Ill never give up fighting for this life For our life I am here for good I could never leave All your dreams are my dreams Dont ever think for a minute Id let you go And if life breaks your heart I will be here for you And if you fall apart I will be here for you Be here for you now You keep me safe I keep you sane And if life breaks your heart I will be here for you And if I fall apart You will be here for me For me now

 

Vertaling

Ik probeer altijd mijn kont in het gareel te houden In mijn hoofd speel ik met alles wat ik zie -slaap de hele tijd met de wereld -in mijn gedachten But Id never stray for a minute That shits not real Maar als ik instort zal jij er voor me zijn. En als het leven mijn hart breekt zul je er voor me zijn Wees er nu voor me Je moet altijd weten Ik zal nooit opgeven te vechten voor dit leven Voor ons leven Ik ben hier voor altijd Ik kan nooit weggaan Al jouw dromen zijn mijn dromen Denk nooit voor een minuut dat ik je laat gaan En als het leven je hart breekt zal ik er voor je zijn En als je uit elkaar valt zal ik er voor je zijn Ik zal er nu voor je zijn Jij houdt mij veilig Ik hou jou gezond En als het leven je hart breekt zal ik er voor je zijn En als ik instort zul je er voor me zijn Voor mij nu