Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fito y fitipaldis Songtekst: por la boca vive el pez

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fito y fitipaldis - por la boca vive el pez ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van por la boca vive el pez? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fito y fitipaldis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fito y fitipaldis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals por la boca vive el pez .

Origineel

Algo lo que me invade, todo viene de dentro Nunca lo que me sacie, siempre quiero, lobo hambriento. Todo me queda grande para no estar contigo. Sabes, quisiera darte siempre un poco ms de lo que te pido. Sabes que soar, si no ests que me despierto contigo. Sabes que quiero ms, no se vivir solo con 5 sentidos. Este mar cada vez guarda mas barcos hundidos. Tu eres aire, yo papel, donde vayas yo me ir, si me quedo a oscuras luz de la locura ven y alumbrame. Alguien dijo alguna vez por la boca vive el pez y yo lo estoy diciendo, te lo estoy diciendo otra vez. Dime porque preguntas cuanto te he echao de menos, si en cada cancin que escribo corazn eres t el acento. No quiero estrella errante, no quiero ver la aurora quiero mirar tus ojos del color de la cocacola Sabes que soar, si no estas que me despierto contigo. Sabes que quiero ms, no se vivir solo con 5 sentidos. Este mar cada vez guarda mas barcos hundidos. No estas conmigo siempre que te canto, yo hago canciones para estar contigo, porque escribo igual que sangro, porque sangro todo lo que escribo. me he dado cuenta cada vez que canto que si no canto no se lo que digo. La pena est bailando con el llanto y cuando quiera bailar conmigo. La vida apenas solo dura un rato y es lo que tengo para estar contigo para decirte lo que nunca canto, para cantarte lo que nunca digo.

 

Vertaling

Iets dat me binnendringt, Alles komt van binnenuit Nooit wat me verzadigt, Ik wil altijd, hongerige wolf. Alles is te groot voor mij om niet bij jou te zijn. Weet je, ik zou je graag Ik wil je altijd een beetje meer geven dan wat ik van je vraag. Je weet dat ik zou dromen, Als je er niet bent, word ik wakker met je. Je weet dat ik meer wil, Ik weet niet hoe ik moet leven met maar 5 zintuigen. Deze zee houdt meer en meer gezonken schepen. Jij bent lucht, ik ben papier, Waar jij gaat, ga ik ook, Als ik in het donker blijf Ik ben een man van waanzin, kom en steek me aan. Iemand zei eens de vis leeft bij de mond en ik zeg het, Ik zeg het je nog een keer. Vertel me waarom je het vraagt Hoe erg ik je gemist heb, Ik heb een lange tijd in je armen gelegen Jij bent het accent. Ik wil geen dwalende ster zijn, Ik wil de dageraad niet zien Ik wil in je ogen kijken, de kleur van cocacola. Je weet dat ik zal dromen, als je er niet bent, word ik wakker met jou. Je weet dat ik meer wil, Ik weet niet hoe ik moet leven met maar 5 zintuigen. Deze zee houdt meer en meer gezonken schepen. Je bent niet bij me als ik voor je zing, Ik maak liedjes om bij jou te zijn, want ik schrijf net zoals ik bloed, want ik bloed bij alles wat ik schrijf. Ik heb me gerealiseerd dat elke keer als ik zing dat als ik niet zing, ik niet weet wat ik zeg. Het verdriet danst met het huilen en als ik met me wil dansen. Het leven duurt maar even En het is wat ik heb om bij jou te zijn Om je te vertellen wat ik nooit zing, om voor jou te zingen wat ik nooit zeg.