Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Five Finger Death Punch Songtekst: Five Finger Death Punch I Apologize

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Five Finger Death Punch - Five Finger Death Punch I Apologize ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Five Finger Death Punch I Apologize? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Five Finger Death Punch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Five Finger Death Punch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Five Finger Death Punch I Apologize .

Origineel

I Apologize" One day the shadows will surround me Someday the days will come to end Sometime I’ll have to face the real me Somehow I’ll have to learn to bend And now I see clearly All these times I simply stepped aside I watched but never really listened As the whole world passed me by All this time I watched from the outside Never understood what was wrong or what was right I apologize… One day I’ll face the Hell inside me Someday I’ll accept what I have done Sometime I’ll leave the past behind me For now I accept who I’ve become And now I see clearly All these times I simply stepped aside I watched but never really listened As the whole world passed me by All this time I watched from the outside Never understood what was wrong or what was right I apologize… One day the shadows will surround me All these times I simply stepped aside I watched but never really listened As the whole world passed me by All this time I watched from the outside Never understood what was wrong or what was right I apologize…

 

Vertaling

Ik bied mijn excuses aan" Op een dag zal de schaduw mij omringen Eendag zullen de dagen eindigen Soms moet ik de echte ik geconfronteerd worden Op een of andere manier moet ik leren buigen En nu zie ik duidelijk Al deze tijden stapte ik gewoon opzij Ik keek maar nooit echt geluisterd Terwijl de hele wereld me doorgaat Al deze tijd keek ik van buitenaf Nooit begreep wat er fout was of wat goed was Ik bied mijn excuses aan… Op een dag zal ik de hel in me zien Somedag accepteer ik wat ik heb gedaan Soms laat ik het verleden achter me achter Voor nu accepteer ik wie ik ben geworden En nu zie ik duidelijk Al deze tijden stapte ik gewoon opzij Ik keek maar nooit echt geluisterd Terwijl de hele wereld me doorgaat Al deze tijd keek ik van buitenaf Nooit begreep wat er fout was of wat goed was Ik bied mijn excuses aan… Op een dag zal de schaduw mij omringen Al deze tijden stapte ik gewoon opzij Ik keek maar nooit echt geluisterd Terwijl de hele wereld me doorgaat Al deze tijd keek ik van buitenaf Nooit begreep wat er fout was of wat goed was Ik bied mijn excuses aan…