Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Five Finger Death Punch Songtekst: I Refuse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Five Finger Death Punch - I Refuse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Refuse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Five Finger Death Punch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Five Finger Death Punch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Refuse .

Origineel

I don't wanna die alone I don't wanna live forsaken I refuse to let this go Because my soul is breaking I don't wanna let you know That my heart is just so jaded I refuse to let it show I refuse to let it go Wake me up when this is over I'm tired of living life like it's a dream Please wake me up when it's all over I'm tired of living right here in between I refuse I've always walked alone I chose the path less taken I refuse to let you win Life's a bitch and I've been shaken It's not a joke at all Inside my spirits fading I refuse to take the fall 'Cause no one cares at all Wake me up when this is over I'm tired of living life like it's a dream Please wake me up when it's all over I'm tired of living right here in between I refuse 'Cause at the end of the day I'm not you I refuse Wake me up when this is over I'm tired of living life like it's a dream Please wake me up when it's all over I'm tired of living right here in between Wake me up when this is over I'm tired of living life like it's a dream Please wake me up when it's all over I'm tired of living right here in between I refuse

 

Vertaling

Ik wil niet alleen sterven Ik wil niet in de steek gelaten leven Ik weiger dit te laten gaan Omdat mijn ziel breekt Ik wil het je niet laten weten Dat mijn hart zo afgemat is Ik weiger het te laten zien Ik weiger het te laten gaan Maak me wakker als dit voorbij is Ik ben het leven moe alsof het een droom is Maak me alsjeblieft wakker als het allemaal voorbij is Ik ben het zat om hier tussendoor te wonen ik weiger Ik heb altijd alleen gelopen Ik koos het pad minder genomen Ik weiger je te laten winnen Het leven is een bitch en ik ben geschrokken Het is helemaal geen grap In mijn geest vervaagt Ik weiger om de val te nemen Omdat niemand erom geeft Maak me wakker als dit voorbij is Ik ben het leven moe alsof het een droom is Maak me alsjeblieft wakker als het allemaal voorbij is Ik ben het zat om hier tussendoor te wonen ik weiger Want aan het eind van de dag ben ik jou niet ik weiger Maak me wakker als dit voorbij is Ik ben het leven moe alsof het een droom is Maak me alsjeblieft wakker als het allemaal voorbij is Ik ben het zat om hier tussendoor te wonen Maak me wakker als dit voorbij is Ik ben het leven moe alsof het een droom is Maak me alsjeblieft wakker als het allemaal voorbij is Ik ben het zat om hier tussendoor te wonen ik weiger