Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Five Finger Death Punch Songtekst: Remember Everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Five Finger Death Punch - Remember Everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Remember Everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Five Finger Death Punch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Five Finger Death Punch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Remember Everything .

Origineel

Oh, dear mother, I love you I'm sorry, I wasn't good enough Dear father, forgive me 'Cause in your eyes, I just never added up In my heart I know I failed you But you left me here alone If I could hold back the rain Would you numb the pain 'Cause I remember everything If I could help you forget Would you take my regrets 'Cause I remember everything Oh, dear brother, just don't hate me For never standing by you or being by your side Dear sister, please don't blame me I only did what I thought was truly right It's a long and lonely road When you know you walk alone If I could hold back the rain Would you numb the pain 'Cause I remember everything If I could help you forget Would you take my regrets 'Cause I remember everything I feel like running away I'm still so far from home You say that I'll never change But what the fuck do you know I'll burn it all to the ground before I let you run Please forgive me, I can't forgive you now I remember everything If I could hold back the rain, would you numb the pain 'Cause I remember everything If I could help you forget, would you take my regrets 'Cause I remember everything It all went by so fast I still can't change the past I always will remember everything If we could start again Would that change the end We remember everything Everything

 

Vertaling

Oh, beste moeder, ik hou van jou Het spijt me, ik was niet goed genoeg Beste vader, vergeef me Want in je ogen, ben ik gewoon nooit opgeteld In mijn hart weet ik dat ik je mislukte Maar je liet me hier alleen Als ik de regen kon vasthouden Zou je de pijn gevoelloos doen? Want ik herinner me alles Als ik je zou kunnen helpen om te vergeten Zou je mijn spijt betreuren Want ik herinner me alles Oh, beste broer, haat me gewoon niet Om nooit bij je te staan ??of door je kant te zijn Geachte zus, geef me niet de schuld Ik heb alleen gedaan wat ik dacht, was echt goed Het is een lange en eenzame weg Als je weet dat je alleen loopt Als ik de regen kon vasthouden Zou je de pijn gevoelloos doen? Want ik herinner me alles Als ik je zou kunnen helpen om te vergeten Zou je mijn spijt betreuren Want ik herinner me alles Ik heb zin om weg te lopen Ik ben nog zo ver van huis Je zegt dat ik nooit zal veranderen Maar wat weet jij dat? Ik zal het allemaal op de grond verbranden voordat ik je laat lopen Vergeef me alsjeblieft, ik kan je nu niet vergeven Ik herinner me alles Als ik de regen kon vasthouden, zou je de pijn gevoelen Want ik herinner me alles Als ik je zou kunnen helpen vergeten, zou je mijn spijt hebben Want ik herinner me alles Het ging allemaal zo snel Ik kan het verleden nog steeds niet veranderen Ik zal altijd alles onthouden Als we opnieuw zouden kunnen beginnen Zou dat het einde veranderen We herinneren alles Alles