Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: five iron frenzy Songtekst: against a sea of troubles

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: five iron frenzy - against a sea of troubles ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van against a sea of troubles? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van five iron frenzy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van five iron frenzy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals against a sea of troubles .

Origineel

To only end the heartache to shed this mortal coil Face pressed to the earth I'm frozen to the soil My only thought with my last breath To suffer slings and arrows adrift and lost it seems or take flight with the sparrows the ghost that haunts our dreams? Drained of all resolve my spirit pours from me The fire's growing cold please do not forget me My only thought with my last breath pray for me now the hour of death One lost night against a sea of troubles I could not hear You through the thunder's peal My only hope is that You cannot, not- be real My only thought pray for me now My only though pray for me now with my last breath

 

Vertaling

Om alleen het hartzeer te beëindigen om deze sterfelijke spoel af te werpen Gezicht tegen de aarde gedrukt Ik ben bevroren aan de grond Mijn enige gedachte met mijn laatste adem om stroppen en pijlen te ondergaan op drift en verloren lijkt het of vluchten met de mussen het spook dat rondwaart in onze dromen? Ontdaan van alle vastberadenheid mijn geest stroomt uit mij Het vuur wordt koud vergeet me alsjeblieft niet Mijn enige gedachte met mijn laatste adem bid nu voor mij het uur van de dood Een verloren nacht tegen een zee van zorgen Ik kon U niet horen door de donder piepen Mijn enige hoop is dat U niet, niet echt kunt zijn Mijn enige gedachte bid nu voor mij Mijn enige gedachte bid nu voor mij met mijn laatste adem