Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: five Songtekst: let's get it on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: five - let's get it on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let's get it on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van five! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van five en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let's get it on .

Origineel

Never knew someone could make me feel. like you do, 'cause it's true.. You got me prayin' that this love is real.. All I need, is you with me.. 'Cause there's something 'bout the way you smile I like,. something I don't know.. I'd give anything to be with you tonight,. 'cause I can't let go.. CHORUS. All I wanna do is get with you.. Take a little time get next to you.. Let's get it on, let's get it on.. All I want now is you and me.. You and I are meant to be.. Let's get it on, let's get it on.. So many times I've looked into your eyes. and all I see, is the love for me.. But if you took some time to realise. you could be, the one for me baby.. 'Cause there's something 'bout the way you smile I like,. something I don't know.. I'd give anything to be with you tonight,. 'Cause I can't let go. CHORUS. You be the honey that I never could forget.. and got me trippin' out, you got me thinkin' we were set.. I thought that we would always be together you and me.. Remember thinking that you've got to be my destiny.. Can't you see that I know that I was wrong in what I did. but if you take me back I know that we could try again. and I'm gonna keep on calling keep on hitting with my charms,. until the day you finally take me back into your arms.. Take it back now.. 'Cause there's something 'bout the way you smile I like,. something I don't know.. I'd give anything to be with you tonight,. 'cause I can't let go.. CHORUS x2.

 

Vertaling

Nooit geweten dat iemand me zo kon laten voelen als jij, want het is waar... Je laat me bidden dat deze liefde echt is... Alles wat ik nodig heb, ben jij bij mij. Want er is iets aan de manier waarop je lacht wat ik leuk vind, iets wat ik niet weet... Ik zou alles geven om vanavond bij jou te zijn... want ik kan je niet loslaten... JIJ BENT DE HONING DIE IK NOOIT HEB KUNNEN KRIJGEN. Alles wat ik wil is bij je zijn... De tijd nemen om naast je te liggen... Laten we het doen, laten we het doen.... Alles wat ik nu wil is jij en ik... Jij en ik zijn voor elkaar bestemd... Let's get it on, let's get it on.. Ik heb zo vaak in je ogen gekeken en het enige wat ik zie, is de liefde voor mij. Maar als je wat tijd neemt om je te realiseren dat jij de ware voor mij zou kunnen zijn. Want er is iets aan de manier waarop je lacht wat ik leuk vind, iets wat ik niet weet... Ik zou alles geven om vanavond bij jou te zijn... Want ik kan je niet loslaten. CHORUS. You be the honey that I never could forget... and got me trippin' out, you got me thinkin' we were set... I thought that we would always be together you and me... Weet je nog dat ik dacht dat jij mijn lot was... Kan je niet zien dat ik weet dat ik verkeerd was in wat ik deed. Maar als je me terug neemt weet ik dat we het opnieuw kunnen proberen. En ik zal blijven bellen, blijven slaan met mijn charmes, tot de dag dat je me eindelijk terug in je armen neemt.. Neem het nu terug. Want er is iets aan de manier waarop je lacht dat ik leuk vind, iets dat ik niet weet... Ik zou alles geven om vanavond bij jou te zijn... want ik kan je niet loslaten... CHORUS x2.