Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: five Songtekst: something in the air

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: five - something in the air ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something in the air? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van five! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van five en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something in the air .

Origineel

Reminisce girl on the way that it was,. Everything that I had was yours,. Give me kiss girl like you used to do. I'm gonna take my time with you. Make it feel like what you felt before,. Now you're back 'cause you want some more. I can't help but feel the way I do. and girl I got this to say to you. BRIDGE. They're runnin' around my mind got thoughts of you and me all the time. Well baby you've got to let me know what I gotta do,. 'Cause if you'd only tell me,. Maybe you could help me,. Try to understand how to get with you. CHORUS. All the boys on the right give it up this time,. All the girls on the left give it up this time,. 'Cause all the boys on the right want to check you out. and all the girls on the left wanna show you how.. Now it's on girl, got the best of you,. Now I wanna take the rest of you,. I don't want to take it slow with you. I wanna rock with you I wanna roll,. If you want girl we can take a ride. I'll be fine with you by my side,. I can't help but feel the way I do,. So I've got this to say to you. BRIDGE. CHORUS. Give me kisses, lay it on, rock it to the break of dawn,. I can do it nice and soft and give you everything you want,. 'Cause what you need's what I got don't forget it. Baby I'm a-waiting right here come and get it. Kissing necks, I'll perplex, any way you want ta flex. We should get together just to check out if our love connects,. Tell me now are you feelin' how I'm feelin'. I got a freaky feelin' deep inside this could be real and check it out.. BRIDGE (2nd half).

 

Vertaling

Herinner meisje op de manier dat het was,,. Alles wat ik had was van jou... Geef me een kus meisje zoals je vroeger deed. Ik ga mijn tijd met je nemen. Laat het voelen als wat je eerder voelde... Nu ben je terug omdat je nog meer wilt. Ik kan het niet helpen, maar ik voel me zoals ik me voel. En meisje, ik heb je dit te zeggen. BRIDGE. Ze rennen door mijn hoofd met gedachten aan jou en mij de hele tijd. Nou schatje je moet me laten weten wat ik moet doen,. Want als je het me alleen zou vertellen... Misschien kan je me helpen... proberen te begrijpen hoe ik bij je kan komen. CHORUS. Alle jongens aan de rechterkant geven het op deze keer... Alle meisjes aan de linkerkant geven het deze keer op... Want alle jongens aan de rechterkant willen je bekijken. En alle meisjes aan de linkerkant willen je laten zien hoe... Nu is het aan meid, ik heb het beste van je... Nu wil ik de rest van jou... Ik wil het niet rustig aan doen met jou. Ik wil met je rocken, ik wil rollen... Als je wilt meisje kunnen we een ritje maken. Ik zal me goed voelen met jou aan mijn zijde. Ik kan het niet helpen dat ik me zo voel... Dus ik heb je dit te zeggen. BRIDGE. CHORUS. Geef me kusjes, leg het op, wieg het tot de dageraad aanbreekt... Ik kan het lekker zacht doen en je alles geven wat je wilt. Want wat jij nodig hebt, is wat ik heb. Vergeet dat niet. Schatje ik wacht hier, kom het maar halen. Kussen van nekken, ik zal perplex staan, elke manier waarop je wilt buigen. We zouden eens samen moeten komen om te kijken of onze liefde klikt. Vertel me nu, voel jij je zoals ik me voel? I got a freaky feelin' deep inside this could be real and check it out... BRIDGE (2de helft).