Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: five star Songtekst: find the time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: five star - find the time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van find the time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van five star! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van five star en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals find the time .

Origineel

You keep me waitin' and I don't understand But I'm tryin' hard to keep my cool No use in hidin', I know where you are 'Cuz you leave too many clues Why do you say that you want me When someone else is holdin' you (Someone's holdin' you) You know I'm ready to see you So find the time Find the time When will you find the time When will you find the time When will you find the time I'm tellin' everyone that you're still my man I can hear them laugh behind my back Oh, come on and prove it to me, show me I'm right 'Cause it's time to face the facts So many lovers all over the place But they never mean that much to you (Mean that much to you) You know it's me that you really want So find the time Find the time When will you find the time (Come on baby, find the time) When will you find the time When will you find the time When will you find some time for me? Find the time When will you find the time When will you find the time When will you find the time You keep me waitin' and I don't understand But I'm tryin' hard to keep my cool No use in hidin', I know where you are 'Cause you leave too many clues Why do you say that you want me When someone else is holdin' you (Someone's holdin' you) You know it's me that you really need So find the time Find the time When will you find the time (Come on baby, find the time) When will you find the time When will you find the time When will you find some time for me? Find the time When will you find the time When will you find the time When will you find the time Oh, I'm telling everybody that you're still my man Oh I can hear them laugh behind my back You gotta find the You gotta find the Find the time Baby Find the time...

 

Vertaling

Je laat me wachten en ik begrijp het niet Maar ik doe m'n best om me rustig te houden Verstoppen heeft geen zin, ik weet waar je bent Want je laat te veel aanwijzingen achter Waarom zeg je dat je me wilt When someone else is holdingin' you (Someone's holdin' you) Je weet dat ik klaar ben om je te zien Dus vind de tijd Vind de tijd Wanneer vind je de tijd Wanneer zal je de tijd vinden Wanneer zal je de tijd vinden Ik vertel iedereen dat je nog steeds mijn man bent Ik kan ze achter mijn rug horen lachen Oh, kom op en bewijs het me, laat me zien dat ik gelijk heb 'Cause it's time to face the facts Zoveel minnaars overal But they never mean that much to you (betekenen zoveel voor jou) Je weet dat je mij echt wilt Dus vind de tijd Vind de tijd Wanneer zal je de tijd vinden (Kom op schat, vind de tijd) Wanneer vind je de tijd Wanneer vind je de tijd Wanneer vind je wat tijd voor mij? Vind de tijd Wanneer vind je de tijd? Wanneer vind je de tijd? Wanneer zal je de tijd vinden Je laat me wachten en ik begrijp het niet Maar ik doe m'n best om me rustig te houden Verstoppen heeft geen zin, ik weet waar je bent 'Cause you leave too many clues Waarom zeg je dat je me wilt When someone else is holdingin' you (Someone's holdin' you) Je weet dat je mij echt nodig hebt So find the time Vind de tijd Wanneer vind je de tijd (Come on baby, find the time) Wanneer vind je de tijd Wanneer vind je de tijd? Wanneer vind je wat tijd voor mij? Vind de tijd Wanneer zal je de tijd vinden When will you find the time When will you find the time Oh, ik vertel iedereen dat je nog steeds mijn man bent Oh ik kan ze achter mijn rug horen lachen Je moet de tijd vinden Je moet de tijd vinden Vind de tijd Baby Vind de tijd...