Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fivespeed Songtekst: the mess

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fivespeed - the mess ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the mess? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fivespeed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fivespeed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the mess .

Origineel

This time I've closed the door, And I know that you'll be leaving, We've been through this before But your looks can be deceiving, You've made your mark on me, It's plain as day to see, I treat you carefully but you don't See me Your world has got you wrapped around my neck I can hear you leaving, Look at the mess you've left behind I still hear you screaming I hope you're gone for good this time You never said goodbye, And that's ok with me, This time I've locked the door, And thrown away the key I don't have time for this, (endless apologies) It comes as no surprise that you don't see me Your world has got you wrapped around my neck I can hear you leaving, Look at the mess you've left behind I still hear you screaming I hope you're gone for good this time This time I've closed the door, We've been through this before, You made your mark on me, It's plain as day to see, I treat you carefully but you don't See me Your world has got you wrapped around my neck I can hear you leaving, Look at the mess you've left behind I still hear you screaming I hope you're gone for good this time

 

Vertaling

Deze keer heb ik de deur gesloten, en ik weet dat je zult vertrekken, We hebben dit al eerder meegemaakt Maar je uiterlijk kan misleidend zijn, Je hebt je stempel op me gedrukt, Het is duidelijk te zien, Ik behandel je voorzichtig, maar jij niet. Zie mij niet Je wereld heeft je om mijn nek gewikkeld Ik kan je horen vertrekken, Kijk naar de puinhoop die je hebt achtergelaten Ik hoor je nog steeds schreeuwen Ik hoop dat je deze keer voorgoed weg bent Je hebt nooit afscheid genomen, En dat vind ik niet erg, Deze keer heb ik de deur op slot gedaan, en de sleutel weggegooid Ik heb hier geen tijd voor. (eindeloze verontschuldigingen) Het is geen verrassing dat je me niet ziet Jouw wereld heeft je om mijn nek gewikkeld Ik kan je horen vertrekken, Kijk naar de puinhoop die je hebt achtergelaten Ik hoor je nog steeds schreeuwen Ik hoop dat je deze keer voorgoed weg bent Deze keer heb ik de deur gesloten, We hebben dit al eens meegemaakt, Je hebt je stempel op me gedrukt, Het is duidelijk te zien, Ik behandel je voorzichtig, maar jij niet. Zie mij niet Je wereld heeft je om mijn nek gewikkeld Ik kan je horen vertrekken, Kijk naar de puinhoop die je hebt achtergelaten Ik hoor je nog steeds schreeuwen Ik hoop dat je deze keer voorgoed weg bent