Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fka twigs Songtekst: ​home with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fka twigs - ​home with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ​home with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fka twigs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fka twigs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ​home with you .

Origineel

[Verse 1] I'm so wired, fought it, seen it, tried it I die for you on my terms When I get my lessons learned Apples, cherries, pain Breathe in, breathe out, pain No, no, Novocaine Still maintain my grace How come? [Pre-Chorus] The more you have the more that people want from you The more you burn away the more the people earn from you The more you pull away the more that they depend on you I've never seen a hero like me in a sci-fi So I wonder if your needs are even meant for me I wonder if you think that I could never raise you up I wonder if you think that I could never help you fly Never seen a hero like me in a sci-fi But I'd save a life if I thought it belonged to you Mary Magdalene would never let her loved ones down [Chorus] I, didn't know that you were lonely If you'd have just told me I'd be home with you I, didn't know that you were lonely If you'd have just told me I'd be running down the hills to you [Verse 2] When I visualise All I see is black (onyx) Ground me to the floor just a little more (get it onyx) I know I've been gone You've been all alone Stoking up the fire for you Set the place alight Call me late at night And I'll be running home to you [Chorus] I, didn't know that you were lonely If you'd have just told me I'd be home with you I, didn't know that you were lonely If you'd have just told me I'd be running down the hills to be with you If you'd had told I'd be running down the hills to be with you I'd be running down the hills to be with you And I’d have told you I was lonely too

 

Vertaling

[Verse 1] I'm so wired, fought it, seen it, tried it I die for you on my terms When I get my lessons learned Appels, kersen, pijn Adem in, adem uit, pijn Nee, nee, Novocaine Nog steeds mijn genade behouden Hoe komt het? [Pre-Chorus] Hoe meer je hebt, hoe meer de mensen van je willen Hoe meer je wegbrandt, hoe meer de mensen aan je verdienen Hoe meer je weg trekt, hoe meer ze van je afhankelijk zijn Ik heb nog nooit een held als ik in een sci-fi gezien Dus ik vraag me af of je behoeften wel voor mij bedoeld zijn Ik vraag me af of je denkt dat ik je nooit zou kunnen opvoeden Ik vraag me af of je denkt dat ik je nooit kan helpen vliegen Ik heb nog nooit een held als ik gezien in een sci-fi Maar ik zou een leven redden als ik dacht dat het van jou was Maria Magdalena zou haar geliefden nooit in de steek laten [refrein] Ik, wist niet dat je eenzaam was Als je me gewoon had gezegd dat ik thuis bij je zou zijn Ik, wist niet dat je eenzaam was If you'd just have told me I'd be running down the hills to you [Verse 2] When I visualise All I see is black (onyx) Ground me to the floor just a little more (get it onyx) I know I've been gone You've been all alone Stook het vuur op voor jou De plaats in brand steken Bel me 's avonds laat En ik zal naar je toe rennen [refrein] I, didn't know that you were lonely Als je me gewoon had gezegd dat ik bij je thuis zou zijn I, didn't know that you were lonely If you'd just have told me I'd ren down the hills to be with you Als je gezegd had dat ik de heuvels af zou rennen om bij jou te zijn Ik zou de heuvels afrennen om bij jou te zijn En ik zou je verteld hebben dat ik ook eenzaam was