Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flaming lips Songtekst: getting better

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flaming lips - getting better ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van getting better? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flaming lips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flaming lips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals getting better .

Origineel

It's getting better all the time I used to get mad at my school The teacher's that taught me weren't cool You're holding me down Filling me up with your rules I've got to admit it's getting better A little better all the time I have to admit it's getting better It's getting better since you've been mine Me used to be angry young man Me hiding me head in the sand You gave me the word I finally heard I'm doing the best that I can I've got to admit it's getting better I used to be cruel to my woman I beat her and kept apart from the things that she loved Man I was mean but I'm changing my scene And I'm doing the best that I can

 

Vertaling

Het wordt steeds beter. Ik werd altijd boos op mijn school. De leraren die me les gaven waren niet cool Je houdt me naar beneden Je vult me met je regels Ik moet toegeven dat het beter wordt. Een beetje beter de hele tijd Ik moet toegeven dat het beter wordt Het gaat beter sinds je de mijne bent Ik was altijd boos, jongeman. Ik verstopte mijn kop in het zand Jij gaf me het woord Ik heb het eindelijk gehoord Ik doe het beste wat ik kan Ik moet toegeven dat het beter wordt Vroeger was ik wreed tegen mijn vrouw. Ik sloeg haar en hield haar weg van de dingen waar ze van hield Man, ik was gemeen maar ik verander mijn wereld En ik doe het beste wat ik kan.