Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flaming lips Songtekst: shine on sweet jesus jesus song no5

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flaming lips - shine on sweet jesus jesus song no5 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shine on sweet jesus jesus song no5? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flaming lips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flaming lips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shine on sweet jesus jesus song no5 .

Origineel

(Jesus Song No. 5) Waitin' for my ride Jesus is floatin' outside (Shine on, sweet Jesus, on me) Watchin' the water rise I'm gettin' lost in the tide (Cry all your teardrops on me) While I'm still myself, Your blankets covered me Covered me while I was still asleep Watchin' the planets shine Reflecting yourself in the sky (Shine on, sweet Jesus, on me) Scraping these smiles of mine Impossible one at a time (Cry all your teardrops on me) While I'm still myself, Your blankets covered me Covered me while I was still asleep Jesus is at my side, Wondering what he will find (Shine on, sweet Jesus, on me) Watchin' the water rise I'm gettin' lost in the tide (Cry all your teardrops on me) While I'm still myself Your blankets covered me Covered me while I was still asleep

 

Vertaling

(Jesus Song No. 5) Waitin' for my ride Jesus is floatin' outside (Shine on, sweet Jesus, on me) watchingin' the water rise I'm gettin' lost in the tide (Huil al je tranen op mij) Terwijl ik nog steeds mezelf ben, Uw dekens bedekten me Bedekte me terwijl ik nog sliep Watchin' the planets shine Reflecteer jezelf in de hemel (Shine on, sweet Jesus, on me) Scraping these smiles of mine Onmogelijk één voor één (Huil al je tranen over mij) Terwijl ik nog steeds mezelf ben, Uw dekens bedekten me Bedekte me terwijl ik nog sliep Jezus is aan mijn zijde, Benieuwd wat hij zal vinden (Shine on, sweet Jesus, on me) Watchin' the water rise I'm gettin' lost in the tide (Cry all your teardrops on me) While I'm still myself Uw dekens bedekten me Covered me while I was still asleep