Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flashlight brown Songtekst: cycle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flashlight brown - cycle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cycle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flashlight brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flashlight brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cycle .

Origineel

Left it in the road with a bottle and a toad and i wrapped it 30 times in a steal chain, baby My bike is gone Left it in the street with a bottle at your feet and a laser beam alarm but someone must have swiped it My bike is gone Just picked it up from the local bike shop After 3 long years of saving up, baby My bike is gone Forced myself to walk to the local cop shop where i relayed them my story and they kindly disregarded me My bike is gone Anger made me woozy so i went and bought an uzi and i marched around the town trying to be a vigilante My bike is gone Never know what they say Never know what they

 

Vertaling

Liet het achter in de weg met een fles en een pad en ik wikkelde het 30 keer in een stalen ketting, baby Mijn fiets is weg. Ik heb hem op straat achtergelaten met een fles aan je voeten en een laserstraal alarm maar iemand moet hem gejat hebben Mijn fiets is weg. Ik heb hem net opgehaald bij de lokale fietsenmaker. Na 3 lange jaren sparen, schat Mijn fiets is weg. Ik heb mezelf gedwongen om naar de lokale politie winkel te lopen waar ik ze mijn verhaal vertelde en ze me vriendelijk negeerden Mijn fiets is weg Woede maakte me duizelig dus ging ik en kocht een uzi en ik marcheerde door de stad om te proberen een burgerwacht te zijn. Mijn fiets is weg. Je weet nooit wat ze zeggen. Je weet nooit wat ze zeggen.