Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flatt and scruggs Songtekst: foggy mountain top

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flatt and scruggs - foggy mountain top ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foggy mountain top? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flatt and scruggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flatt and scruggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foggy mountain top .

Origineel

If I was on some foggy mountain top I'd sail away to the west I'd sail all around this whole wide world To the girl, I love the best If I had listened to what Mama said I would not have been here today A lyin' around this old jailhouse Just weepin' my sweet life away If I was on some foggy mountain top I'd sail away to the west I'd sail all around this whole wide world To the girl, I love the best She caused me to weep, she caused me to mourn She caused me to leave my home Oh, those lonesome pines and those good ol' times I'm on my way back home

 

Vertaling

Als ik op een mistige bergtop was zou ik wegzeilen naar het westen Ik zou de hele wijde wereld rondzeilen Naar het meisje waar ik het meest van hou Als ik geluisterd had naar wat mama zei zou ik hier vandaag niet zijn Rondslingerend in deze oude gevangenis Mijn lieve leven aan het weg huilen Als ik op een mistige bergtop was Ik zou wegzeilen naar het westen Ik zou de hele wijde wereld rondzeilen Naar het meisje waar ik het meest van hou Zij deed me wenen, zij deed me rouwen Ze zorgde ervoor dat ik mijn huis verliet Oh, those lonesome pines and those good ol' times I'm on my way back home