Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flatt and scruggs Songtekst: when you are lonely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flatt and scruggs - when you are lonely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when you are lonely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flatt and scruggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flatt and scruggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when you are lonely .

Origineel

Oh I'm thinking of you, little darling On the day that we first met And those words sweetheart that you told me I'm sure I'll never forget Oh, someday, sweetheart, when you're lonely And have no one to care for you Remember the heart you have broken And the one that has loved you so true You told me that you always would love me That no one could ever come between But it seems to me you've forgotten All those things you told to me I'll forget all those things that you told me And try to start our life anew But remember the heart you have broken And the one that has loved you so true

 

Vertaling

Oh, ik denk aan jou, kleine lieveling Op de dag dat we elkaar voor het eerst ontmoetten En de woorden liefje die je tegen me zei Ik ben er zeker van dat ik ze nooit zal vergeten Ooit, liefje, als je eenzaam bent En niemand hebt om voor je te zorgen Denk dan aan het hart dat je gebroken hebt En degene die zo trouw van je heeft gehouden Je zei me dat je altijd van me zou houden Dat er nooit iemand tussen kon komen Maar het lijkt mij dat je vergeten bent Al die dingen die je tegen me zei Ik zal al die dingen vergeten die je me verteld hebt En proberen ons leven opnieuw te beginnen Maar denk aan het hart dat je gebroken hebt En degene die zo trouw van je heeft gehouden