Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flavio cardoso Songtekst: cor de mel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flavio cardoso - cor de mel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cor de mel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flavio cardoso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flavio cardoso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cor de mel .

Origineel

Eu já não consigo conter. Tanto desejo de ter sempre mais perto de mim. Esse olhar cor de mel. Esse carinho sem fim. Como posso imaginar viver distante assim não dá. Vem, vem agora sem pensar. Pra gente recuperar a alegria de sorrir. E poder acreditar que entre nós. Não há mais segredo. Nem medo de se entregar. É melhor revelar enquanto ainda há tempo. Pra dizer. O que eu mais queria escutar. Te amo vindo de você

 

Vertaling

Ik kan het niet langer bevatten. Zoveel verlangen om steeds dichter bij mij te zijn. Die honingkleurige blik. Die eindeloze genegenheid. Hoe kan ik me voorstellen zo ver weg te wonen? Kom, kom nu zonder na te denken. Loof ons om de vreugde van het glimlachen terug te vinden. E poder acreditar que entre nós. Er is geen geheim meer. Geen angst om onszelf weg te geven. Het is beter om te onthullen nu er nog tijd is. Om te zeggen. Wat ik het liefst wilde horen Ik hou van je, van jou.