Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flavio cardoso Songtekst: no horizonte

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flavio cardoso - no horizonte ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no horizonte? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flavio cardoso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flavio cardoso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no horizonte .

Origineel

No nosso amor levo fé. Esteja aonde estiver. Te quero amor. É tudo que eu sempre quis. Agora sou mais feliz. Contigo amor. Quando você voltar eu tenho um mundo. Pra te dar, (pra te dar). Cheio de sonho, magia, encanto. Pra te dar, (pra te dar). Fazer amor vendo a noite passar. Eu e você sob a luz do luar, (do luar). No horizonte onde o céu beija o mar. Tudo é tão lindo pra gente se amar. lalaia

 

Vertaling

In onze liefde heb ik vertrouwen. Waar je ook bent. Ik wil jou, liefje. Het is alles wat ik ooit wilde. Ik ben nu gelukkiger. met jou, mijn liefste. Als je terugkomt heb ik een wereld Om jou te geven. Om jou te geven. Vol van droom, magie, betovering. Om aan jou te geven. Ik zal de liefde met je bedrijven terwijl ik de nacht voorbij zie gaan. Jij en ik onder het maanlicht, (moonlight). Aan de horizon waar de hemel de zee kust. Alles is zo mooi voor ons om van elkaar te houden. lalaia