Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fleetwood mac Songtekst: a fool no more (take 1–8)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fleetwood mac - a fool no more (take 1–8) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a fool no more (take 1–8)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fleetwood mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fleetwood mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a fool no more (take 1–8) .

Origineel

Yes, I've packed up my clothes I'm moving away from your door Lord, I've packed up my clothes Said, I'm moving away from your door I've been your fool for so long Babe, I won't play that fool no more I gave you all my money I work as hard as I can I came home early one morning I found you with another man Babe, I've packed up my clothes I'm moving away from your door Said, I've been your fool for so long And Lord, I won't play that fool no more Solo So good-bye baby You don't even care Yes, I had a love so strong for you But you treat me so unfair Said, I've packed up my clothes I'm moving away from your door You know, I've been your fool for so long And babe, I won't play that fool no more

 

Vertaling

Ja, ik heb mijn kleren gepakt. Ik ga weg van uw deur Heer, ik heb mijn kleren gepakt Ik zei, ik ga weg van uw deur Ik ben al zo lang je dwaas Schatje, ik speel die dwaas niet meer Ik heb je al mijn geld gegeven Ik werk zo hard als ik kan ik kwam op een morgen vroeg thuis Ik vond je met een andere man Schat, ik heb mijn kleren gepakt Ik ga weg van je deur Said, ik ben al zo lang je dwaas En Heer, ik zal die dwaas niet meer spelen Solo So good-bye baby You don't even care Ja, ik had zo'n sterke liefde voor jou Maar je behandelt me zo oneerlijk Said, ik heb mijn kleren gepakt Ik ga weg van je deur Weet je, ik ben al zo lang je dwaas En schat, ik zal die dwaas niet meer spelen