Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fleetwood mac Songtekst: did you ever love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fleetwood mac - did you ever love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van did you ever love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fleetwood mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fleetwood mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals did you ever love me .

Origineel

Written by christine mcvie. Ohh you're a dream Hide your head in the sand You're far away, when I want you around And you leave me lonely when I'm feeling down Do your ever wonder, or worry about me Did I ever love you, did you ever love me Do your ever wonder, or worry about me Did I ever love you, did you ever love me Why is it baby, our love just won't grow You made me happy but time has gone by Please leave me softly, I won't say goodbye So all I wanted slips through my hands You're far away when I want you around And you leave me lonely when I'm feeling down Do your ever wonder, or worry about me Did I ever love you, did you ever love me Do your ever wonder, or worry about me Did I ever love you, did you ever love me

 

Vertaling

Geschreven door Christine mcvie. Ohh je bent een droom Hide your head in the sand Je bent ver weg, wanneer ik je in de buurt wil hebben En je laat me eenzaam achter als ik me down voel Vraag je je ooit af, of maak je je zorgen om mij Heb ik ooit van je gehouden, heb jij ooit van mij gehouden Heb je je ooit afgevraagd of je zorgen om me maakt Heb ik ooit van je gehouden, heb je ooit van me gehouden Waarom is het baby, onze liefde wil maar niet groeien Je maakte me gelukkig maar de tijd is voorbij gegaan Laat me alsjeblieft zachtjes achter, ik zal geen afscheid nemen Dus alles wat ik wilde glipt door mijn handen Je bent ver weg als ik je in de buurt wil hebben And you leave me lonely when I'm feeling down Vraag je je ooit af, of maak je je zorgen om mij Heb ik ooit van je gehouden, heb je ooit van mij gehouden Heb je je ooit afgevraagd of je zorgen om me maakt Heb ik ooit van je gehouden, heb je ooit van me gehouden