Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fleetwood mac Songtekst: homework

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fleetwood mac - homework ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van homework? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fleetwood mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fleetwood mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals homework .

Origineel

Oh baby, you know I may be a fool I'm wastin' my time by goin' to school The way you got me holdin' your door I can't do my homework anymore I can't do my homework anymore Oh baby, I said you got me so blind I'm walkin' 'round in circles, I could loose my mind The way you got me holdin' your door I can't do my homework anymore Now baby your as sweet as you can be Everything you do keep on sending me Just the kiss of your lips or the touch of your hand Everything you do is really grand Oh baby, oh, now what can I do I'm walkin' round in circles in love with you The way you got me holdin' your door I can't do my homework anymore Now baby your as sweet as you can be Everything you do keep on sending me Just the kiss of your lips or the touch of your hand Everything you do is really grand Oh baby, oh, now what can I do I'm walkin' round in circles in love with you The way you got me holdin' your door I can't do my homework anymore I can't do my homework anymore I can't do my homework anymore I can't do my homework anymore I can't do my homework anymore

 

Vertaling

Oh baby, je weet dat ik misschien een dwaas ben Ik verspil mijn tijd door naar school te gaan De manier waarop je me je deur laat vasthouden Ik kan mijn huiswerk niet meer maken Ik kan mijn huiswerk niet meer maken Oh baby, ik zei dat je me zo blind maakte I'm walkin' 'round in circles, I could loose my mind The way you got me holdin' your door Ik kan mijn huiswerk niet meer maken Schatje, je bent zo lief als je maar kan zijn Everything you do keep on sending me Alleen al de kus van je lippen of de aanraking van je hand Alles wat je doet is echt groots Oh baby, oh, wat kan ik nu doen Ik loop rond in cirkels verliefd op je The way you got me holdin' your door I can't do my homework anymore Nu baby je bent zo lief als je kan zijn Everything you do keep on sending me Just the kiss of your lips or the touch of your hand Alles wat je doet is echt groots Oh baby, oh, wat kan ik nu doen Ik loop rond in cirkels verliefd op je The way you got me holdin' your door I can't do my homework anymore I can't do my homework anymore I can't do my homework anymore I can't do my homework anymore I can't do my homework anymore