Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fleetwood mac Songtekst: i do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fleetwood mac - i do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fleetwood mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fleetwood mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i do .

Origineel

Oh my mind is made up about you Now and always Though the seasons come and they go Nothing will ever change Well I took a little chance And I laid my heart down I thought you'd be the one Who would always stick around I took a little time Though I knew it would be That we had a date with destiny Well out of the darkness And out of the long black night You have given me heart, yes And you showed me the light And I do, I do I love you for what you are Well this heart of mine I know it so well There are so many strange stories That I could tell Many is a time I went out on a limb You reached out for me baby And you brought me back again A lot of stormy nights I've seen many a full moon, but darling This is love in the afternoon Well out of the darkness And out of the long black night You have given me heart, yes And you showed me the light And I do, I do I love you for what you are So out of the darkness And out of the long black night You have given me heart, yes And you showed me the light And I do, I do I love you for what you are Yes I love you for what you are I love you for what you are I do love you for what you are Yes I do love you for what you are...

 

Vertaling

Oh mijn besluit staat vast over jou Nu en altijd Hoewel de seizoenen komen en gaan Niets zal ooit veranderen Well I took a little chance And I laid my heart down I thought you'd be the one Die altijd bij je zou blijven Ik nam een beetje tijd Al wist ik dat het zo zou zijn Dat we een date hadden met het lot Nou, uit de duisternis En uit de lange zwarte nacht Je hebt me een hart gegeven, ja En je hebt me het licht laten zien En dat doe ik, dat doe ik Ik hou van je voor wat je bent Nou, dit hart van mij Ik ken het zo goed There are so many strange stories die ik zou kunnen vertellen Veel is een tijd I went out on a limb You reached out for me baby En je bracht me weer terug Veel stormachtige nachten Ik heb menig volle maan gezien, maar schat Dit is liefde in de namiddag Nou uit de duisternis En uit de lange zwarte nacht Je hebt me een hart gegeven, ja En je hebt me het licht laten zien En dat doe ik, dat doe ik Ik hou van je voor wat je bent Dus uit de duisternis En uit de lange zwarte nacht Je hebt me een hart gegeven, ja En je hebt me het licht laten zien En dat doe ik, dat doe ik Ik hou van je voor wat je bent Ja, ik hou van je zoals je bent Ik hou van je zoals je bent Ik hou echt van je zoals je bent Ja, ik hou van je zoals je bent...