Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fleetwood mac Songtekst: songbird

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fleetwood mac - songbird ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van songbird? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fleetwood mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fleetwood mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals songbird .

Origineel

For you, there'll be no more crying. For you, the sun will be shining. Because I feel that when I'm with you. It's alright, I know it's right. To you, I'll give the world. To you, I'll never be cold. Because I feel that when I'm with you. It's alright, I know it's right. And the songbirds are singing,. Like they know the score. And I love you, I love you, I love you. Like never before. And I wish you all the love in the world. Oh.. But most of all, I wish it from myself. And the songbirds keep singing. Like the knew the score. And I love you, I love you, I love you. Like never before, like never before

 

Vertaling

Voor jou, zal er geen gehuil meer zijn. Voor jou, zal de zon schijnen. Omdat ik dat voel als ik bij jou ben. Het is goed, ik weet dat het goed is. Aan jou zal ik de wereld geven. Voor jou, zal ik nooit koud zijn. Omdat ik dat voel als ik bij jou ben. Het is goed, ik weet dat het goed is. En de zangvogels zingen... Alsof ze de score kennen. En ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je. Zoals nooit tevoren. En ik wens je alle liefde van de wereld toe. Oh. Maar het meeste van alles, wens ik het van mezelf. En de zangvogels blijven zingen. Alsof ze de score kennen. En ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je. Als nooit tevoren, als nooit tevoren