Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fleetwood mac Songtekst: songbird live 1977 rumours world tour

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fleetwood mac - songbird live 1977 rumours world tour ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van songbird live 1977 rumours world tour? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fleetwood mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fleetwood mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals songbird live 1977 rumours world tour .

Origineel

For you, there'll be no more crying. For you, the sun will be shining. And I feel that when I'm with you, It's alright, I know it's right. To you, I'll give the world. To you, I'll never be cold. 'Cause I feel that when I'm with you, It's alright, I know it's right. And the songbirds are singing, like they know the score. And I love you, I love you, I love you, like never before. And I wish you all the love in the world. But most of all, I wish it from myself.

 

Vertaling

Voor jou, zal er geen gehuil meer zijn. Voor jou, zal de zon schijnen. En ik voel dat als ik bij jou ben, Het is goed, ik weet dat het goed is. Aan jou zal ik de wereld geven. Voor jou, zal ik nooit koud zijn. Want ik voel dat als ik bij jou ben, Het is goed, ik weet dat het goed is. En de zangvogels zingen, alsof ze de score weten. En ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je, als nooit tevoren. En ik wens je alle liefde van de wereld toe. Maar het meest van al, wens ik het van mezelf.