Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fleetwood mac Songtekst: world keeps on turning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fleetwood mac - world keeps on turning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van world keeps on turning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fleetwood mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fleetwood mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals world keeps on turning .

Origineel

I don't look for no worries, worries and troubles come around I don't look for no worries, worries and troubles come around World keep on turning, I got to keep my feet on the ground Nobody saw me cryin', nobody knows the way I feel Nobody saw me cryin', nobody knows the way I feel The way I love the woman, that bound to get me killed Loved the little girl so good, she made my low down butter come I loved the little girl so good, she made my low down butter come I need the woman so bad, I need her like the sky need the sun

 

Vertaling

Ik zoek geen zorgen, zorgen en problemen komen om de hoek kijken Ik kijk niet uit naar zorgen, zorgen en problemen komen om de hoek kijken De wereld draait door, ik moet met beide benen op de grond blijven staan Niemand zag me huilen, niemand weet hoe ik me voel Niemand zag me huilen, niemand weet hoe ik me voel De manier waarop ik van de vrouw hou, dat wordt m'n dood Ik hield zo veel van het meisje, dat ze mijn boter liet komen Ik hield zo veel van het kleine meisje, dat ze me liet klaarkomen Ik heb die vrouw zo hard nodig, ik heb haar nodig zoals de hemel de zon nodig heeft