Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Flesh and bones Songtekst: Little black rose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Flesh and bones - Little black rose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Little black rose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Flesh and bones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Flesh and bones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Little black rose .

Origineel

Little black rose
Little black rose...
Little black rose
You give me an overdose...

You give me an overdose...

Darkness never toughed my soul till I found you
Till I found you...
Emptyness never took control, till I found you
Till I found you...

Little black rose
Little black rose...
Little black rose
You give me an overdose

You give me an overdose...
You give me an overdose...

 

Vertaling

Kleine zwarte roos
Kleine zwarte roos...
Kleine zwarte roos
Je gaf me een overdosis..

Je gaf me een overdosis..

Duisternis raakte nooit mijn ziel totdat ik jou vond
Todat ik jou vond...
Leegtes namen nooit de controle, totdat ik jou vond
Todat ik jou vond...

Kleine zwarte roos
Kleine zwarte roos...
Kleine zwarte roos
Je gaf me een overdosis..

Je gaf me een overdosis..
Je gaf me een overdosis..