Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flesh n bone Songtekst: say a little prayer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flesh n bone - say a little prayer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say a little prayer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flesh n bone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flesh n bone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say a little prayer .

Origineel

[Flesh] Down, gotta lay me down, down, down to sleep (Down, gotta lay me down) I pray to the Lord that a holy ghost Bless my soul to keep (Pray to the Lord, my soul) And if I should die before I wake up, wake up, wake up Hope that he saved a place in heaven So I pray every day for my soul he take up Gettin' my hustle in every day Each day, when I would get on my knees and pray Everyday faced with all kinda playa hation Why they want to make my sanity tighten Pray, hey, hey, hey, and I got a bueatiful family A lovely wife, and my little pretty daughter And I got two sons, handsome just like me So I count blessing, after each blessing Every last blessing I learned a lesson I didn't realize my blessings keep me from stressin' Jesus came, and died on the cross To save us from our sins, our sins The kingdom of heaven's at hand How much to repent to get in Again and again I'm sendin' my praises up above And I don't know when I'm entertainin' angels So I gotta show more love Gotta honor my mother and father with all my heart My little brothers Steven and Stewart We don't let demons break us apart Yeah, you know that's a no-no for sure I can put it on my soul I can even put it in mode And run the little seconds down the road I'm ready to go Steady rollin', leavin' these strangers If the whole world would end tomorrow Tomorrow just might be the end So wait for the Lord and follow Chorus [Flesh] Must you prepare for the Judgment, baby Now, tell me what you've been up to lately Situations steady come on the daily, no It don't really surprise me It don't amaze me, but it do drive me crazy Demons, they keep tryin' to fade me, and it's so evil All they want to do is aggrivate me Trip, and I flip, don't make me See even when i'm not lookin' for trouble Trouble, it seem to come find me That's how it is when you live in the limelight But I don't worry, put it all behind me Gotta get down, way down, stay down Satan up under my foot Gotta rebuke, and recite the scriptures from my holy book That's when it straight shook Look at the prophecy comin' down in history Still it ain't no mystery, can't let it repeat Good's gonna demolish evil What a meraculous, wonderful victory Ooh, yeah, Armageddon waitin' for the moment When the lid pop, when it goes down, don't be sleepin' Cause it'll creep on us, send a thief in the night Watch out, wake up, stay woke And gather more faith in Jesus, lead us Get ready to do the will of God So that he can keep us from the wrath of firey brimstones Stay strong and hold onto your faith And it won't greet you, yet meet you, deciet you We're leadin' and walkin' through heaven's gates Chorus [Pray] Our father, which art in heaven, hollow would be thy holy name Down, gotta lay me down, down, down to sleep (Down, gotta lay me down) I pray to the Lord that a holy ghost Bless my soul to keep (Pray to the Lord, my soul) And if I should die before I wake up, wake up, wake up Hope that he saved a place in heaven So I pray every day for my soul he take up (Hallelleja, hallelleja hallelleja Hallelleja is the highest praise/forever, Amen) Oh, Lord, oh, Lord, how majestic is thy name in all the earth?

 

Vertaling

[Vlees] Omlaag, moet me neerleggen, omlaag, om te slapen (Neer, moet me neerleggen) Ik bid tot de Heer dat een heilige geest Zegen mijn ziel te houden (Bid tot de Heer, mijn ziel) And if I should die before I wake up, wake up, wake up Hoop dat hij een plaats in de hemel bewaard Dus bid ik elke dag voor mijn ziel die hij opneemt Gettin 'mijn hustle in elke dag Elke dag, als ik op mijn knieën zou gaan en bidden Everyday faced with all kinda playa hation Why they want to make my sanity tighten Pray, hey, hey, hey, and I got a bueatiful family Een lieve vrouw, en mijn kleine mooie dochter En ik heb twee zonen, knap net als ik Dus ik tel zegeningen, na elke zegening Elke laatste zegening leerde ik een les Ik besefte niet dat mijn zegeningen me van de stress afhielden. Jezus kwam, en stierf aan het kruis Om ons te redden van onze zonden, onze zonden Het koninkrijk van de hemel is nabij. Hoeveel berouw moet je hebben om binnen te komen Keer op keer zend ik mijn lof naar boven En ik weet niet wanneer ik engelen vermaak Dus ik moet meer liefde tonen Ik moet mijn moeder en vader eren met heel mijn hart My little brothers Steven and Stewart We don't let demons break us apart Ja, je weet dat dat zeker een nee-nee is Ik kan het op mijn ziel zetten. I can even put it in mode And run the little seconds down the road I'm ready to go Steady rollin', leavin' these strangers If the whole world would end tomorrow Morgen zou het einde kunnen zijn So wait for the Lord and follow Refrein [Flesh] Moet je je voorbereiden op het oordeel, baby Nou, vertel me wat je de laatste tijd hebt gedaan Situaties komen dagelijks, nee Het verbaast me niet echt Het verbaast me niet, maar het maakt me gek Demonen, ze blijven proberen me te vervagen, en het is zo slecht Het enige wat ze willen doen is mij verpesten Trip, and I flip, don't make me Zie je, zelfs als ik niet op zoek ben naar problemen Trouble, it seem to come find me Dat is hoe het is als je in de schijnwerpers leeft But I don't worry, put it all behind me Gotta get down, way down, stay down Satan onder mijn voet. Ik moet berispen, en de geschriften reciteren uit mijn heilige boek. That's when it straight shook Look at the prophecy comin' down in history Toch is het geen mysterie, ik kan het niet laten herhalen. Het goede zal het kwade vernietigen. Wat een wonderbaarlijke overwinning Ooh, yeah, Armageddon wacht op het moment Wanneer het deksel valt, wanneer het naar beneden gaat, slaap dan niet Cause it'll sneep on us, send a thief in the night Kijk uit, word wakker, blijf wakker En verzamel meer geloof in Jezus, leid ons Maak je klaar om de wil van God te doen Zodat hij ons kan behoeden voor de toorn van brandende stenen Blijf sterk en hou vast aan je geloof En het zal je niet begroeten, maar je ontmoeten, je ontmoedigen Wij leiden en wandelen door de hemelpoort Refrein [Bidden] Onze vader, die in de hemelen zijt, hol wil uw heilige naam zijn Down, gotta lay me down, down, down to sleep (Down, gotta lay me down) I pray to the Lord that a holy ghost Zegen mijn ziel te houden (Bid tot de Heer, mijn ziel) And if I should die before I wake up, wake up, wake up Hoop dat hij een plaats in de hemel bewaard So I pray every day for my soul he take up (Hallelleja, hallelleja hallelleja Hallelleja is de hoogste lof/voor eeuwig, Amen) Oh, Heer, oh, Heer, hoe majestueus is Uw naam op de hele aarde?