Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fletcher Songtekst: over my head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fletcher - over my head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van over my head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fletcher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fletcher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals over my head .

Origineel

You go to my head And you linger like a haunting refrain And I find you spinning round in my brain Like the bubbles in a glass of champagne You go to my head Like a sip of sparkling burgundy brew And I find the very mention of you Like the kicker in a julep or two The thrill of the thought That you might give a thought to my plea, cast a spell over me Still I say to myself get a hold of yourself Can't you see that it never can be? You go to my head With a smile that makes my temperature rise Like a summer with a thousand July's You intoxicate my soul with your eyes

 

Vertaling

Je gaat naar mijn hoofd En je blijft hangen als een angstaanjagend refrein En ik merk dat je ronddraait in mijn hoofd Zoals de bubbels in een glas champagne Je gaat naar mijn hoofd Als een slok sprankelend bordeauxrood brouwsel En ik vind de vermelding van jou Zoals de kicker in een julep of twee De sensatie van de gedachte Dat je aan mijn pleidooi zou kunnen denken, betoverde me Toch zeg ik tegen mezelf, hou jezelf vast Zie je niet dat het nooit kan zijn? Je gaat naar mijn hoofd Met een glimlach waardoor mijn temperatuur stijgt Als een zomer met duizend juli's Je bedwelmt mijn ziel met je ogen