Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flickerstick Songtekst: money dealers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flickerstick - money dealers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van money dealers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flickerstick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flickerstick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals money dealers .

Origineel

I said I'm on, I'm on But I'm running on empty, yeah You got me running but you're way too far I'm on the road, oh I want you to catch me So why you tell me that it's nothing at all Oh, I want you to catch me But I know you're gone way too far You got the money, but the money is wasted You got the dealers, so now you don't fake it I'll be there when you're running around You gotta see it all before ites down You gotta see it all before ites down I said it's up, it's down, but you're never on that beat And now you're thinking that you're way too cool But I'm on the road, oh I want you to search me So now you got me, what are you gonna do? Oh I want you to search me.... You got the money, but the money is wasted You got the dealers, so now you don't fake it I'll be there when you're running around You gotta see it all before ites down You got the money, but the money is wasted You got the dealers, so now you don't fake it I'll be there when you're running around You gotta see it all before ites down You gotta see it all before ites down You gotta see it all before ites down You gotta see it all before youe down... You got the money, but the money is wasted You got the dealers, so now you don't fake it I'll be there when you're running around You gotta see it all before ites down You got the money, but the money is wasted You got the dealers, so now you don't fake it I'll be there when you're running around You gotta see it all before ites down You gotta see it all before ites down You gotta see it all before ites down You gotta see it all before ites down You gotta see it all before ites down

 

Vertaling

Ik zei dat ik aan de slag ben Maar ik ren leeg, ja Je laat me rennen, maar je bent veel te ver Ik ben onderweg, oh Ik wil dat je me vangt Dus waarom vertel je me dat het helemaal niets is Oh, ik wil dat je me vangt Maar ik weet dat je veel te ver bent gegaan Je hebt het geld, maar het geld is verspild Je hebt de dealers, dus nu doe je het niet nep Ik ben er als je rondrent Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Ik zei dat het op is, het is op, maar je zit nooit op dat ritme En nu denk je dat je veel te cool bent Maar ik ben onderweg, oh ik wil dat je me zoekt Dus nu heb je me, wat ga je doen? Oh ik wil dat je me zoekt .... Je hebt het geld, maar het geld is verspild Je hebt de dealers, dus nu doe je het niet nep Ik ben er als je rondrent Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je hebt het geld, maar het geld is verspild Je hebt de dealers, dus nu doe je het niet nep Ik ben er als je rondrent Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je moet het allemaal zien voordat je naar beneden gaat ... Je hebt het geld, maar het geld is verspild Je hebt de dealers, dus nu doe je het niet nep Ik ben er als je rondrent Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je hebt het geld, maar het geld is verspild Je hebt de dealers, dus nu doe je het niet nep Ik ben er als je rondrent Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt Je moet het allemaal zien voordat het neerkomt