Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: floetry Songtekst: now you re gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: floetry - now you re gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van now you re gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van floetry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van floetry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals now you re gone .

Origineel

Laundered linen sheets Touch me their coldness And thoughts I can't repeat Shock me with their boldness Why did my mind and body believe, That you would never leave them Now there's parts of me that blame, Or well they force me to deceive them So come back and relieve them Who would steal you? I still feel you Now you're gone These are lies They're not real This is more than I can feel This is wrong, this is wrong, this is wrong A bath so hot it almost scolds And I let the warm surround me I slide down Till only my face shows But I feel colder now Than before you found me When u used to pin me down The clarity in your intent But if you mind was somewhere else I cant better anything you can invent I thought you understood how much you meant Who would steal you? I still feel you Now you're gone And these are lies It's not real This is more than I can feel It's all wrong Now you're gone I work hard to carry on If you could've seen How I've been Then you'd know how much you meant Who would steal you I feel you Now you're gone Now you're gone Now you're gone Gone, gone, gone Don't you know how much you meant? Who would steal you? I still feel you Now you're gone These are lies They're not real This is more than I can feel This is wrong This is wrong This is wrong This is wrong

 

Vertaling

Gewassen linnen lakens Raken me hun kilte En gedachten die ik niet kan herhalen Schokken mij met hun vrijpostigheid Waarom geloofden mijn geest en lichaam, Dat je ze nooit zou verlaten Nu zijn er delen van mij die het je kwalijk nemen, Of ze dwingen me hen te bedriegen Dus kom terug en bevrijd hen Wie zou jou stelen? Ik voel je nog steeds Nu ben je weg Dit zijn leugens. Ze zijn niet echt. Dit is meer dan ik kan voelen Dit is verkeerd, dit is verkeerd, dit is verkeerd Een bad zo heet dat het bijna schrijnt En ik laat me omhullen door de warmte Ik glijd naar beneden Tot alleen mijn gezicht te zien is Maar ik voel me nu kouder Dan voordat je me vond When you used to pin me down De helderheid in je intentie Maar als je gedachten ergens anders waren Ik kan niets beters verzinnen dan jij. Ik dacht dat je begreep hoeveel je betekende Wie zou je stelen? Ik voel je nog steeds Nu ben je weg En dit zijn leugens Het is niet echt. Dit is meer dan ik kan voelen It's all wrong Nu ben je weg Ik werk hard om door te gaan Als je had kunnen zien hoe ik ben geweest Dan zou je weten hoeveel je betekende Wie zou jou stelen Ik voel je Nu ben je weg. Now you're gone Now you're gone Weg, weg, weg Weet je niet hoeveel je betekende? Wie zou jou stelen? Ik voel je nog steeds Now you're gone Dit zijn leugens Ze zijn niet echt. Dit is meer dan ik kan voelen Dit is verkeerd. Dit is verkeerd Dit is verkeerd Dit is verkeerd