Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: floetry Songtekst: sometimes you make me smile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: floetry - sometimes you make me smile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sometimes you make me smile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van floetry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van floetry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sometimes you make me smile .

Origineel

When I think of you. You make me smile (smile) Sometimes you make me smile, I can feel you. I'm missing you. Where is my heaven? Where can you be? How do I get there? Do I believe? Where is my sunshine? Where is your light? I wanna see you, So you can make me smile. Sometimes you make me smile. Sometimes you make me smile. Sometimes you make me smile I can feel you. I'm missing you. The most fragile part of me, Nurses our strongest connection. You live in my memory. With a philosophy, That now offers me completion. I'm so well. And it's strange to be. I'm torn by misdirection. You're my ambassador. You personify my admiration. So beautiful. I live for you. As you live for me. Sometimes you make me smile. Sometimes you make me smile. Sometimes you make me smile I can feel you. I'm missing you. This is such a happy ever after. You traveled miles, Now we're past the finishing line. We're starting on time. My music wears your name, If they knew where to look. They'd find it. You showed me. I am I, Because you be. Forever. So magnificent. The most amazing story I ever told. So much more to be written. Thank you. Sometimes you make me smile. Sometimes you make me smile. Sometimes you make me smile, I can feel you. I'm missing you. My love, love love Missing my love. I know I can hear you. I'm missing you. I only pray my skin be as soft as yours. My wisdom flow so fluidly from my mind. My eyes speak so truly of my spirit, And my laughter speak the clarity of time. You were once the I, that's now missing you. You were once the baby, born. And you had dreams of making a difference in the world. My journey was formed. I feel you (I feel you) I hear you (I hear you) I see you (I see) I believe in you (I be) But I cry (I) I cry (I) My light (my light) My light I feel you (I feel you) I hear you (I hear you) I see you (I see) I believe in you (I be) But I cry (I) I cry (I) My light (my light) My light I feel you (I feel you) I hear you (I hear you) I see you (I see) I believe in you (I be) But I cry (I) I cry (I) My light (my light) My light

 

Vertaling

Als ik aan je denk. Je maakt me aan het lachen (smile) Soms laat je me glimlachen, Ik kan je voelen. Ik mis je. Waar is mijn hemel? Waar kan jij zijn? Hoe kom ik daar? Geloof ik? Waar is mijn zonneschijn? Waar is jouw licht? Ik wil je zien, Zodat je me kan laten lachen. Soms maak je me aan het lachen. Soms maak je me aan het lachen. Soms maak je me aan het lachen Ik kan je voelen. Ik mis je. Het meest fragiele deel van mij, Verzorgt onze sterkste band. Je leeft in mijn geheugen. Met een filosofie, Die mij nu voltooiing biedt. Ik ben zo goed. En het is vreemd te zijn. Ik ben verscheurd door misleiding. Jij bent mijn ambassadeur. Jij verpersoonlijkt mijn bewondering. Zo mooi. Ik leef voor jou. Zoals jij voor mij leeft. Soms laat je me glimlachen. Soms laat je me glimlachen. Soms maak je me aan het lachen Ik kan je voelen. Ik mis je. Dit is zo'n happy ever after. Je hebt mijlen gereisd, Nu zijn we voorbij de eindstreep. We beginnen op tijd. Mijn muziek draagt jouw naam, Als ze wisten waar ze moesten zoeken. Dan zouden ze het vinden. Je hebt het me laten zien. Ik ben ik, Omdat jij dat bent. Voor altijd. Zo prachtig. Het meest verbazingwekkende verhaal dat ik ooit vertelde. Zoveel meer om te schrijven. Dank je. Soms laat je me glimlachen. Soms laat je me glimlachen. Soms maak je me aan het lachen, ik kan je voelen. Ik mis je. Mijn liefde, liefde liefde Ik mis mijn liefde. Ik weet dat ik je kan horen. Ik mis je. Ik bid alleen dat mijn huid zo zacht is als de jouwe. Mijn wijsheid vloeit zo vloeiend uit mijn geest. Mijn ogen spreken zo oprecht van mijn geest, En mijn lach spreekt de helderheid van de tijd. Jij was eens de ik, die jou nu mist. Jij was eens de baby, geboren. En je had dromen om een verschil te maken in de wereld. Mijn reis werd gevormd. Ik voel je (Ik voel je) Ik hoor je (I hear you) Ik zie je (I see) Ik geloof in jou (I be) Maar ik huil (ik) Ik huil (ik) Mijn licht (mijn licht) Mijn licht Ik voel je (ik voel je) Ik hoor je (ik hoor je) Ik zie je (ik zie) Ik geloof in jou (ik ben) Maar ik huil (ik) Ik huil (ik) Mijn licht (mijn licht) Mijn licht Ik voel je (ik voel je) Ik hoor je (ik hoor je) Ik zie je (ik zie) Ik geloof in jou (ik ben) Maar ik huil (ik) Ik huil (ik) Mijn licht (mijn licht) Mijn licht