Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flogging molly Songtekst: may the living be dead (in our wake)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flogging molly - may the living be dead (in our wake) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van may the living be dead (in our wake)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flogging molly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flogging molly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals may the living be dead (in our wake) .

Origineel

Said her name was Marie from the banks of the Lee With the prettiest eyes my own's ever seen Her hair like ripples, they danced with the tide As our hearts washed away to the sea Was she sent down to me from the heavens above? Her breath pure as whiskey, my heart fell in love Now the devil is courting a different tune And I laugh as these tears wash the rain Tell me why no one's listening Is there nothing at all left to say In a world so unforgiving You mean more to me each every day So may the living be dead in our wake One cold winter's night behind the clouds stars did hide And the ghost of our souls thanking Christ we're alive Our spirits they crackled with lovers' first sight Till the morning came fresh with a new Will you dance with me now, heavens child, sang the clown We've nothing to lose but your wings and my frown Where over the hills and the valleys will ring To the sound of our love singing true Tell me why no one's listening Is there nothing at all left to say In a world so unforgiving You mean more to me each every day So may the living be dead in our wake But the summer sun is melting now, with the leaves I'll soon be gone Will you have the strength when the emptiness shadows fall? Or will your aching heart be ripped apart by the beating from the storm? Or will howling gales like yesterdays be gone? Was she sent down to me from the heavens above? Her breath pure as whiskey, my heart fell in love Now the devil is courting a different tune And I laugh as these tears wash the rain Tell me why no one's listening Is there nothing at all left to say In a world so unforgiving You mean more to me each every day So may the living be dead in our wake

 

Vertaling

Ze zei dat haar naam Marie was, van de oevers van de Lee. Met de mooiste ogen die ik ooit gezien had. Haar haar als rimpelingen, ze dansten met het getij Als onze harten wegspoelden naar de zee Was zij naar mij gezonden vanuit de hemel? Haar adem zuiver als whisky, mijn hart werd verliefd Nu is de duivel een ander liedje aan het spelen En ik lach terwijl deze tranen de regen wassen Vertel me waarom niemand luistert Is er helemaal niets meer te zeggen In een wereld zo onvergeeflijk Je betekent elke dag meer voor me Dus mogen de levenden dood zijn in ons kielzog Op een koude winternacht verborgen de sterren zich achter de wolken En de geest van onze ziel dankte Christus dat we nog leefden. Onze geesten knetterden van 't eerste gezicht van geliefden Tot de ochtend vers kwam met een nieuwe Wil je nu met me dansen, hemels kind, zong de clown We hebben niets te verliezen dan jouw vleugels en mijn frons Waar over de heuvels en de valleien zal klinken Op het geluid van onze liefde die waar zingt Vertel me waarom niemand luistert Is er dan helemaal niets meer te zeggen In een wereld zo onvergeeflijk Je betekent elke dag meer voor me Dus mogen de levenden dood zijn in ons kielzog Maar de zomerzon smelt nu, met de bladeren zal ik snel weg zijn Zal je de kracht hebben wanneer de leegte schaduwen vallen? Of zal je pijnlijke hart verscheurd worden door de slagen van de storm? Of zullen huilende stormen als de dag van gisteren verdwenen zijn? Werd zij naar mij neergezonden vanuit de hemel boven? Haar adem zuiver als whisky, mijn hart werd verliefd Nu maakt de duivel een ander wijsje En ik lach terwijl deze tranen de regen wassen Vertel me waarom niemand luistert Is er helemaal niets meer te zeggen In een wereld zo onvergeeflijk Je betekent elke dag meer voor me Dus mogen de levenden dood zijn in ons kielzog