Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flogging molly Songtekst: what made milwaukee famous

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flogging molly - what made milwaukee famous ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what made milwaukee famous? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flogging molly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flogging molly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what made milwaukee famous .

Origineel

It's late and she is waiting, and I know I must go home, But every time I start to leave, they play another song, Then someone buys another round and whatever drinks are free, What made Milwaukee famous has made a loser out of me. Baby's begged me not to go, so many times before, She said love and happiness can't live behind those swingin' doors, Now she's gone and I'm to blame, too late I finally see, What made Milwaukee famous has made a loser out of me. Baby's begged me not to go, so many times before, She said love and happiness can't live behind those swingin' doors, Now she's gone and I'm to blame, too late I finally see, What made Milwaukee famous has made a loser out of me. What made Milwaukee famous has made a loser out of me, What made Milwaukee famous has made a loser out of me. What made Milwaukee famous has made a loser out of me.

 

Vertaling

Het is laat en ze wacht, en ik weet dat ik naar huis moet gaan, maar elke keer als ik weg wil gaan, spelen ze een ander liedje, Dan koopt iemand nog een rondje en de drankjes zijn gratis, Wat Milwaukee beroemd heeft gemaakt, heeft van mij een loser gemaakt. Baby heeft me al zo vaak gesmeekt om niet te gaan, Ze zei dat liefde en geluk niet achter die zwaaideuren kunnen leven, Nu is ze weg en ik ben de schuldige, te laat zie ik het eindelijk in, Wat Milwaukee beroemd maakte, heeft van mij een loser gemaakt. Baby heeft me al zo vaak gesmeekt niet te gaan, Ze zei dat liefde en geluk niet achter die zwaaideuren kunnen leven, Nu is ze weg en ik ben de schuldige, te laat zie ik het eindelijk in, Wat Milwaukee beroemd heeft gemaakt, heeft van mij een loser gemaakt. Wat Milwaukee beroemd heeft gemaakt, heeft van mij een loser gemaakt, Wat Milwaukee beroemd heeft gemaakt, heeft van mij een loser gemaakt. Wat Milwaukee beroemd heeft gemaakt, heeft van mij een loser gemaakt.