Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flogging molly Songtekst: what s left of the flag

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flogging molly - what s left of the flag ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what s left of the flag? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flogging molly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flogging molly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what s left of the flag .

Origineel

His eyes they close and his last breath spoke He had seen all to be seen A life once full Now an empty vase Wilt the blossoms on his early grave Walk away me boy walk away me boy And my morning we'll be free Wipe that golden tear from your mother dear And raise what's left of the flag for me Then the rosary beads count to one, two, three Fell apart as they hit the floor In a garb of black we must pay respect To the color we were born to mourn Walk away me boys walk away me boys And my morning we'll be free Wipe that golden tear from your mother dear And raise what's left of the flag for me In a spiked ruin an angry festered wound Full of hatred and remorse Where I pick and scratch at the blooded mess Silent rage that now fills my lungs For there are many ways to kill a man they say With bayonet, axe or sword But son a bullet fired from a shapeless gun Just put the shell of a thompson gun Walk away me boys walk away me boys And by morning we'll be free Wipe that golden tear from your mother dear And raise what's left of the flag for me From the east out to the western shore Where many men and many more will fall But no angel flies with me tonight Though freedom reigns on all And curse the name for which we slaved our days So every men chose kingdom come But sure as night turns day it's the fashion play Oh my god what have they done With madmen rage well the dogged craze But the dead rise again you fools Walk away me boys walk away me boys And my morning we'll be free Wipe that golden tear from your mother dear And raise what's left of the flag for me Walk away me boys walk away me boys And my morning we'll be free Wipe that golden tear from your mother dear And raise what's left of the flag for me

 

Vertaling

Zijn ogen zij gesloten en zijn laatste adem sprak Hij had alles gezien wat gezien moest worden Een leven eens vol Nu een lege vaas Zal de bloesem op zijn vroege graf Loop weg mijn jongen loop weg mijn jongen En mijn morgen zullen we vrij zijn Veeg die gouden traan van je moeder En hijs wat er over is van de vlag voor mij Dan tellen de rozenkranskralen tot één, twee, drie Vielen uit elkaar toen ze de grond raakten In een gewaad van zwart moeten we respect tonen Aan de kleur waarvoor we geboren zijn om te rouwen Loop weg, jongens. Loop weg, jongens. En mijn morgen zullen we vrij zijn Veeg die gouden traan van je moeder En hijs wat er over is van de vlag voor mij In een doornige ruïne een boze etterende wond Vol van haat en wroeging Waar ik pulk en krab aan de bebloede puinhoop Stille woede die nu mijn longen vult Want er zijn vele manieren om een man te doden zeggen ze Met bajonet, bijl of zwaard Maar een kogel afgevuurd uit een vormeloos geweer Leg gewoon de huls van een Thompson geweer Loop weg, jongens. Loop weg, jongens. En tegen de morgen zijn we vrij. Veeg die gouden traan van je moeder. En hijs wat er over is van de vlag voor mij Van het oosten naar de westkust Waar veel mannen en nog veel meer zullen vallen Maar geen engel vliegt met mij vanavond Hoewel vrijheid over allen regeert En vervloek de naam waarvoor we onze dagen zwoegden Dus elke man koos voor het koninkrijk kome Maar zeker als de nacht de dag wordt, is het de mode Oh mijn god wat hebben ze gedaan Met gekken woede goed de dogged rage Maar de doden herrijzen, dwazen. Loop weg, jongens. Loop weg, jongens. En mijn morgen zullen we vrij zijn Veeg die gouden traan van je moeder En hijs wat er over is van de vlag voor mij Loop me weg jongens loop me weg jongens And my morning we'll be free Veeg die gouden traan van je moeder En hijs wat er over is van de vlag voor mij