Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: florence + the machine Songtekst: i will be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: florence + the machine - i will be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i will be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van florence + the machine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van florence + the machine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i will be .

Origineel

[Whispering] Oh I will be I will be I will be I will be Silence will not cover me I will be I will be Silence will not cover me I will be I will be I will be I will be And silence will not cover me Silence will not cover me I will be I will be And silence will not cover me And silence will not cover me And silence will not cover me I will be I will be I will be I will be And silence will not cover me And silence will not cover me And silence will not cover me I will be I will be I will be I will be

 

Vertaling

[fluisterend] Oh ik zal er zijn ik zal zijn ik zal zijn ik zal zijn De stilte zal me niet bedekken ik zal zijn Ik zal zijn De stilte zal mij niet bedekken Ik zal zijn Ik zal zijn Ik zal zijn Ik zal zijn En stilte zal me niet bedekken De stilte zal me niet bedekken Ik zal zijn Ik zal zijn En stilte zal me niet bedekken En stilte zal me niet bedekken En stilte zal me niet bedekken Ik zal zijn Ik zal zijn Ik zal zijn Ik zal zijn En stilte zal me niet bedekken En stilte zal me niet bedekken En stilte zal me niet bedekken Ik zal zijn Ik zal zijn Ik zal zijn ik zal zijn